+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Servicedesk Medewerker Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.520 - € 3.150 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je technische kennis kunt gebruiken en mensen kunt helpen? Bij ons werk je op mooie plekken in Zuid-Nederland. Je lost problemen op en zorgt dat alles goed loopt. We bieden je de kans om te groeien en nieuwe dingen te leren. Je kunt flexibel werken en krijgt extra korting op sport en andere leuke dingen. Ook helpen we je met reiskosten en geven we je de spullen die je nodig hebt om te werken. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een servicedesk medewerker met technische affiniteit en op zoek naar uitdaging voor 32 uur op de mooiste locaties van Zuid-Nederland? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen

Jij verbindt de klant met de service, weet al het onderhoud feilloos te plannen en zorgt ervoor dat alle storingen tijdig gesignaleerd en verholpen worden. Je zorgt voor de onderhoudsplanning, je rapporteert bij storingen en je stuurt vervolgens de monteurs aan om de storingen te verhelpen. De service desk is bemand van 8:00 tot 16:30 uur. Dit zijn ook de werktijden. De werkzaamheden bestaan uit onder andere:

  • Op een klantvriendelijke en oplossingsgerichte manier aannemen van storingen;
  • Zorgdragen dat de storing binnen de afgesproken tijd wordt behandeld en/of wordt doorgezet om opgelost te worden;
  • Actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering binnen het team. Zoals het verbeteren van processen en de werkwijze met als doel om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen. 
Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een salaris tussen de €2.520,- en €3.150, - bruto per 4 weken, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Technisch installatiebedrijf, inclusief 25 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen per kalenderjaar.
  • Vergoeding van je reiskosten (100% OV of een kilometervergoeding), laptop en iPhone om jouw werk uit te kunnen voeren.
  • Een unieke kans om jezelf in de breedte te ontwikkelen, waarbij je via onze eigen ‘BAM Learning’ op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en kennis. Daarnaast zijn andere cursussen en trainingen altijd bespreekbaar.
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP-producten en Microsoft Office.
Hier herken jij jezelf in

Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten ben je enthousiast, pro-actief en altijd bereid om de klant vriendelijk en duidelijk te woord te staan. Je bent een belangrijke schakel in het succes!
Verder beschik je over:

  • Minimaal werk- en denkniveau mbo4 met enkele jaren werkervaring;
  • Ben je net klaar met je hbo studie, dan ben je welkom om te reageren!
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je werkt secuur en kunt overzicht behouden.
Jouw werkomgeving

BAM Bouw & Techniek bestaat uit de onderdelen Gebouwservices, Projecten en Commercie. Bij Gebouwservices beheren en onderhouden we hoogwaardig vastgoed met expertise in bouwkundig en installatietechnisch onderhoud. 

Je standplaats is Eindhoven. Je werkt nauw samen in een integraal team waarbij je veel contact hebt met je collega's in de buitendienst en in de binnendienst met bijvoorbeeld de monteurs en de contractbeheerders. Het is een gezellig team waarbij er veel wordt gelachen en hard wordt gewerkt. Er is ruimte om mee te denken over oplossingen en verbeteringen zodat je de week succesvol met elkaar kan afsluiten. 

Het sollicitatieproces

Heeft deze uitdaging je interesse gewekt en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Ike Erades, senior corporate recruiter, via telefoon, sms of WhatsApp op +31(0)6 501 668 46, of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Solliciteren is eenvoudig via de sollicitatieknop op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in