+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmeloord.
Laad meer vacatures

Accountmanager Medicalhunt Emmeloord Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ROK Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.728 - € 4.838 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Sluit je aan bij ons team van accountmanagers in de zorgbranche, waar jouw rol als senior accountmanager cruciaal is. Met jouw doelgerichtheid, enthousiasme en leiderschapskwaliteiten weet je het beste uit het team te halen. Je neemt beslissingen met vertrouwen en neemt de leiding in de ontwikkeling van junior en medior accountmanagers. Jouw inzet draagt bij aan een positieve werksfeer en succesvolle resultaten. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Sluit je aan bij ons team accountmanagers binnen de zorgbranche van Medicalhunt.

Als senior accountmanager sta jij stevig in je schoenen. Je heb je doelen helder en gaat er voor! Met jouw enthousiasme weet je collega’s, kandidaten en klanten mee te nemen in de positieve flow van de dag. Je bent niet bang om beslissingen te nemen die invloed hebben op het hele team en neemt een voortrekkersrol op zich ten opzichte van junior en medior accountmanagers.



Gevraagd

Als senior accountmanager bij Medicalhunt in Emmeloord ben je regelmatig op pad in de regio. Je gaat langs bij klanten en prospects in de VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) en ziekenhuizen.

In de functie van accountmanager houd jij je ook bezig met:

  • Het voeren van contractafspraken en prijsonderhandelingen
  • Meedenken in hoe de dienstverlening verbeterd kan worden
  • Inventariseren waar behoeftes van klanten liggen
  • Het opstellen van strategische plannen

Deze rol biedt jou de perfecte combinatie van teamwork, uitdaging en iets goeds doen voor de mens. Successen worden gevierd, zowel met klanten en kandidaten en ook zeker met collega’s! Een uitdagende functie voor een ervaren accountmanager die klaar is voor een nieuwe uitdaging.



Aanbod

Als je bij ons label Medicalhunt komt werken als accountmanager dan ervaar je elke dag een gezellige werksfeer, waarin iedereen elkaar uitdaagt om elke dag feestje te maken. Je kunt in de pauze aansluiten bij een wandeling, een potje tafeltennissen of gezellig kletsen in de kantine.

Ook hoort bij jouw functie als accountmanager:

  • Een fulltime bruto startsalaris tussen de €2.728,- en €4.838,- per maand
  • De mogelijkheid tot een leaseauto en een laptop en telefoon van de zaak
  • 20 vakantiedagen + individueel keuzebudget waarmee je extra vrije dagen kunt kopen, een fiets kunt leasen of bruto extra salaris laten uitbetalen

Daarnaast kun je je broodtrommel thuislaten, want er staat elke dag een lekkere en gezonde lunch voor je klaar in de kantine. Ook ligt er dagelijks vers fruit klaar voor de gezonde snack en zorgen we elke vrijdagmiddag voor een borrel met lekkere hapjes uit de airfryer.



Bedrijfsomschrijving

Medicalhunt is onderdeel van ROK Groep, waar plezier in het werk en klantbeleving centraal staan. Als accountmanager kom je terecht in een team met recruiters en consultants die zich elke dag inzetten voor professionals bij ziekenhuizen en VVT. Ook wordt bij ROK Groep en Medicalhunt veel waarde gehecht aan ontspanning en persoonlijke groei.Interesse?Kom jij ons team in Emmeloord versterken als accountmanager? Solliciteer voor 15 mei 2024. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Fenna (Corporate Recruiter) via [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in