+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Technical Partnerships Manager Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Booking Experts

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Technical Partnerships Manager speel je een cruciale rol in het onderhouden van technische partnerships en het optimaliseren van integraties. Je bent het technische aanspreekpunt voor API-gerelateerde zaken en werkt nauw samen met diverse interne teams. Geniet van een werkomgeving met complexe vraagstukken, een goed salaris, flexibele werktijden, en unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een jaarlijkse salarisverhoging, een sta-zit bureau, en een uitgebreide, gratis verzorgde lunch. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Technical Partnerships Manager bij Booking Experts speel je een cruciale rol in het onderhouden van technische partnerships en het optimaliseren van integraties met externe partijen. Je fungeert als het technische aanspreekpunt voor vragen omtrent API en ontwikkeling van apps, waarbij je zorgt voor duidelijke communicatie, documentatie en effectieve samenwerking met verschillende interne teams, zoals engineering, sales en support.

Wat ga je doen?

Je fungeert als verbinder tussen onze gebruikers en engineers op het gebied van API, met als doel om integraties met externe partijen te optimaliseren. Dit doe je door onder andere actief mee te denken in de prioriteit en roadmap van integraties. Je verbetert API documentatie en zorgt dat alle informatie up-to-date en toegankelijk is. Je analyseert technische processen en systemen om mogelijkheden voor optimalisatie te identificeren en implementeert verbeteringen aan externe integraties. Je communiceert deze verbeteringen met onze integratiepartner. Ook ben je betrokken bij kleine technische projecten, waarbij je je technische expertise inzet om succesvolle implementaties te realiseren. Waar houd jij je verder bezig?

  • Je zorgt voor gestroomlijnde communicatie en tijdlijnen rondom breaking changes in de API;
  • Je zorgt voor een tijdige implementatie van veranderingen en minimaliseert de impact ervan op de betrokken partijen;
  • Het testen en goedkeuren van API-aanpassingen;
  • Het zorgen voor een gestroomlijnde communicatie en tijdlijnen rondom breaking changes in de API;
  • Je houdt alle betrokken teams op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Wat neem je mee?

Enthousiasme, gedrevenheid en aantoonbare ervaring in softwareontwikkeling en technische partnerships. Je kunt ideeën vertalen naar technische oplossingen en hebt een commerciële mindset. Nauwkeurigheid en zorgvuldigheid zijn voor jou vanzelfsprekend, je weet dat kleine fouten ernstige gevolgen kunnen hebben. Je bent de schakel tussen verschillende teams en zorgt voor een effectieve samenwerking tussen techniek, sales en support om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Daarom ben je communicatief erg sterk.

Wat is nog meer van belang?

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Klant- en resultaatgericht;
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een snel veranderende omgeving;
  • Kennis van client tools zoals cURL en Postman

Waar ga je dit doen?

Bij Booking Experts werken we in een jonge en ambitieuze omgeving aan ons innovatieve online reserveringssysteem. We worden gekenmerkt door kennis van zowel de recreatiebranche als ons product. We zijn een platte en informele organisatie en we zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service aan onze gebruikers. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren een groei gerealiseerd die we samen met jou willen continueren in zowel binnen- als buitenland. Bij Booking Experts maak je deel uit van een team vol betrokken specialisten met een passie voor de recreatiebranche. Samen streven we ernaar om ons netwerk uit te breiden en partners aan te sluiten op ons platform.

De afdeling

Product & Engineering is een afdeling vol vrijheid, technische kennis, visie, groei en rust met gezelligheid op zijn tijd. Iedere dag werkt ons team van ervaren engineers aan een schaalbaar en geavanceerd boekingsplatform voor vakantieparken. Je vindt bij ons specialismen als backend, frontend, full stack en DevOps.

Waarom solliciteren?

Uitdagend werk, leuke collega's, complexe vraagstukken behandelen, goed loon, fijne werkomgeving en veel gezelligheid zijn een aantal voorbeelden die bij jou passen.

Hieronder nog een aantal concrete zaken die het de moeite waard maken om te solliciteren:

  • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week met flexibele uren;
  • Employee benefit na een jaar dienstverband: 10% salaristoeslag dat je kan gebruiken om te sparen, te investeren of iets anders mee te doen;
  • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week met flexibele uren;
  • 5 weken vakantie per jaar + de standaard Nederlandse feestdagen;
  • Jaarlijkse salarisverhoging: Onze groei is een gezamenlijke inspanning. Daarom verhogen we alle lonen in dezelfde verhouding.
  • Werk waar je wilt: vanuit huis, ons mooie kantoor in Enschede of Amersfoort, een coworking space, vanuit de trein, noem het maar op;
  • MacBook & groot scherm: Uiteraard zorgen wij voor een goede laptop en een groot scherm zodat je effectief kunt werken;
  • Sta-zit bureau: Iedereen werkt vanaf een sta-zit bureau
  • Elke dag vers fruit, drinken, snacks en een uitgebreide en gratis verzorgde lunch.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in