+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.

.NET Developer Automotive Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.400 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wist je dat het vroeger een ware cartografische avontuur was om te navigeren in de auto? Waarbij multitasken in kaartlezen en origami-vouwen een essentieel vereiste was om uiteindelijk op plaats van bestemming te kunnen arriveren? Wat destijds de norm was, kunnen wij ons tegenwoordig amper meer voorstellen. Communicatie verandert voortdurend en sneller dan ooit, zo ook in de automotive branche. Dat blijkt maar weer uit het feit dat wij tegenwoordig blindelings vertrouwen op onze ingebouwde navigatiesystemen als we wegen afleggen waarop we ons nooit eerder hebben begeven. Natuurlijk vraagt dit om passende softwareoplossingen, laat dat precies zijn waar jij als .NET Developer een belangrijke rol in kan gaan spelen.  

Met jouw expertise en kennis van technieken als C# en ASP.NET zal je namelijk komen te werken aan het ontwerpen van producten die een sleutelrol spelen in de vormgeving van de informatiestroom langs de procesketen van de automotive after-markt. Daarnaast zal je verantwoordelijkheid dragen voor ad hoc en operationele activiteiten. Zo ben je als .NET Developer bij deze organisatie ook druk met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van de wensen van verschillende gebruikers. Dit alles doe je in teken van catalogi voor de automotive after-markt.  



Gevraagd

Als .NET Developer ben je voldoende bekwaam in het werken met technieken als C# en ASP.NET in Visual Studio. Je bent bereid om te werken aan afwisselende en uitdagende software vraagstukken. Affiniteit met de automotive branche is hierbij zeker een pré. Verder zal het fijn zijn als je de volgende kwaliteiten met je meebrengt:  

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting;  
  • Je beschikt over diverse jaren programmeerervaring in een OOP omgeving als C# of Java;  
  • Je beschikt over gepaste communicatieve vaardigheden in de Engelse taal.  


Aanbod

In ruil voor de verantwoordelijkheden die jij als .NET Developer zal dragen staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo kun jij rekenen op:  

  • Een salaris van €3500,- tot €5400,- bruto per maand op basis van 40 uur;  
  • Maar liefst 30 vakantiedagen;  
  • Aanvullend vakantiebudget van 8%;  
  • Recht op een ruime pensioensregeling;  
  • Flexibiliteit in thuiswerken;  
  • Mogelijkheden tot reiskostenvergoeding;  
  • Kennisverrijking in de vorm van persoonlijke trainingsmogelijkheden;  
  • Exclusieve sportcursussen in de office-gym; 
  • Een Brabants gezellige ‘vrienden-’ club!  


Bedrijfsomschrijving

Deze internationale organisatie speelt voortdurend in op de veranderende behoeften van de automotive markt. Met haar producten wordt daarmee de informatiestroom langs de procesketen van deze automotive markt vormgegeven. In het specifiek wordt door experts van de organisatie gewerkt aan online catalogi voor automotive after-markt onderdelen, die gelinkt zijn aan technologische informatieprogramma’s. Wanneer onderdelen van auto’s verwisseld dienen te worden kan bij de organisatie worden aangeklopt om te identificeren welk onderdeel de auto nodig heeft. Hierbij voorziet de organisatie niet in de verkoop van deze (reserve)onderdelen, maar maken de systemen het mogelijk voor gebruikers om snel en efficiënt de juiste onderdelen vinden, waardoor tijd en inspanning worden bespaard. Daarnaast helpt het bij het verminderen van fouten bij het bestellen van onderdelen en zorgt het tevens voor nauwkeurigheid en consistentie in het proces.  Voornamelijk importeurs, onderdelengroothandels, werkplaatsen, bestuurders, grossiers, distributeurs en garages in de onafhankelijke automotive after-markt weten deze organisatie doorgaans voor haar services te vinden. Deze klanten verspreiden zich door de gehele Benelux. Dit geeft de organisatie, samen met een kantoorvestiging in Duitsland, een internationaal karakter. Verder bedienen ze het totaal van de auto-, bestelwagen-, vrachtwagen- en motorfietssegmenten.  Om in te gaan op de informaliteit binnen deze organisatie zal het interessant zijn om te benoemen dat de organisatie van nature als familiebedrijf opgezet is, dit familiare karakter is tegenwoordig nog steeds terug te zien op de werkvloer bij de organisatie. Jij als .NET Developer zal dan ook actief binnen de organisatie worden gestimuleerd om jezelf te zijn en te tijd te nemen om het beste uit jouw expertise te halen. Waar nodig kun je rekenen op extra persoonlijke trainingssessies. Verder biedt de organisatie veel flexibiliteit in het indelen van werktijden en werklocatie. Gezien het internationale karakter wordt het mogelijk geacht om vanuit huis werk te verrichten. Wel wordt verwacht dat je er bij de uitjes natuurlijk gewoon gezellig bij bent!   
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in