+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Junior .NET trainingsprogramma Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hier zal je naast het volgen van het zeer goed aangeschreven trainingsprogramma van één jaar, werkzaam zijn op de IT-afdeling van een toffe opdrachtgever. De opdrachtgevers waarmee wordt samengewerkt, hebben vooraanstaande IT-afdelingen, staan bekend om hun focus op innovatie en werken daardoor ook met de nieuwste technologische stack. De nieuwe groep zal aan de slag gaan bij een grote verzekeraar vanuit waar geavanceerde projecten worden opgepakt. De locatie is prachtig en aan alles is gedacht. Zo is er bijvoorbeeld koffie van de Starbucks!

Zoals te verwachten wisselt de technische stack per opdrachtgever, maar over het algemeen wordt er gewerkt met een uitgebreide stack. Je kunt onder andere komen te werken met: C# .NET, .NET Core, MVC, Sitecore en Azure en ook kun je fullstack met frontend technieken aan de slag als daar je voorkeur naar uitgaat. De eigenlijke kracht van het programma ligt echter niet alleen bij het leren van technieken, maar ook bij het eigen maken van zaken als DevOps, Cloud Computing, het werken met Microservices en het werken aan architecturen. Tot slot hebben ze een sterke focus op soft skills, zoals leidinggeven en communicatieve vaardigheden.

Ben jij een senior developer die graag de stap zou maken naar de rol van lead? Dan is dit trainingsprogramma ook voor jou interessant!



Gevraagd

  • Een HBO of WO diploma op gebied van Computer Sciences of Informatica;
  • Je ben ambitieus, leergierig en wilt meer praktijkervaring opdoen;
  • Je hebt ervaring met .NET;
  • Je houdt je veel bezig met de nieuwste technologieën.


Aanbod

  • Een salaris van €3100,- op basis van 40 uur;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een bovengemiddeld trainingsbudget;
  • Gigantische salarisverhoging;
  • Een aanvullend trainingsprogramma;
  • Leuke uitjes met het team!


Bedrijfsomschrijving

Onze klant leidt de top 5% van de software engineers of data scientists van Nederland op en koppelt deze tegelijkertijd aan de meest uitdagende inhouse functies. Dit wordt mogelijk gemaakt door het aanbieden van een zeer innovatief trainingsprogramma, dat zich richt op zowel hard als soft skills. Tijdens je HBO/WO opleiding of carrière word je natuurlijk opgeleid, maar de nieuwste trends als Microservices, DevOps, Architectuur, TDD, Continuous Integration, Continuous Deployment, Azure, Clean Code of Design Thinking komen hier niet uitgebreid in terug. Dit zijn onderwerpen die wél terug komen in het programma dat je hier gaat volgen. Tegelijkertijd ga je aan de slag bij één van hun opdrachtgevers, waarna je daar in vaste dienst treedt. Je moet het dus zien alsof je een nieuwe vaste baan accepteert, waarbij je jouw carrière het eerste jaar een flinke boost geeft door het volgen van het programma!Voor verschillende opdrachtgevers wordt er gezocht naar developers die graag sprongen willen maken in hun ontwikkeling. Het eerste jaar zul je vier dagen per week in een team bij een opdrachtgever aan de slag gaan. De laatste dag besteed je aan je eigen persoonlijke ontwikkeling op het kantoor van je trainers. Tijdens deze trainingen word je getraind en gecoacht door experts binnen het vakgebied, waarbij jouw ontwikkeling centraal staan. Jaarlijks zijn er een select aantal plaatsen beschikbaar in het programma, dus jij behoort samen met jouw team binnen een jaar tot de absolute top. Dit bereik je door het oppakken van uitdagende projecten, het werken met de nieuwste technologieën en de coaching van de meest inspirerende techneuten. Zowel junior, als medior en senior software engineers kunnen deelnemen aan dit exclusieve programma. Waar de focus van het programma voor een junior developer ligt op het eigen maken van nieuwe technieken, ligt deze focus voor medior en senior developers voornamelijk bij het verder ontwikkelen van soft skills en kun je als senior developer ook de stap maken naar de rol van lead developer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in