+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geleen.
Laad meer vacatures

HSE Officer Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trixxo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Trixxo

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.170 - € 4.463 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

In deze functie speel je een belangrijke rol in het verbeteren van gezondheid, veiligheid en kwaliteit op een productielocatie. Je werkdag begint met een cappuccino en een ronde door de fabriek. Je helpt bij het oplossen van veiligheidsproblemen en geeft advies. Je voorzit ook een HSE overleg. Het werk is afwisselend en je kunt veel bijdragen. Je krijgt een goed salaris en extra s zoals een bonus, pensioenplan, fruit op het werk, en korting op sporten. Ook zijn er leuke bedrijfsactiviteiten. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Het doel van de functie, is praktische HSE-ondersteuning bieden ten behoeve van de site om de gezondheid, veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit te verbeteren en de milieueffecten te minimaliseren.

Jouw rol en uitdaging:

Als HSE Officer speel je een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers en het handhaven van alle veiligheidsnormen op onze productielocatie. Je helpt de organisatie actief en als onafhankelijke deskundige bij het beheersen van veiligheidsrisico’s zodat wordt voldaan aan hoge interne, wettelijke en maatschappelijke eisen op het gebied van HSE.Hieronder een kijkje in een werkdag van de HSE Officer bij onze opdrachtgever; je begint je werkdag om 08.00 uur en voorziet jezelf eerst van een lekkere cappuccino. Dan maak je een rondgang door de fabriek om met eigen ogen te zien welke praktische HSE zaken er gisteravond en vannacht gespeeld hebben die jij vandaag gaat oppakken. Om 10.00 uur sluit je aan bij het dagelijkse ochtendoverleg samen met Operations en Supply Chain. Hier wordt jouw advies gevraagd ten aanzien van een onvoorziene situatie op HSE vlak. Dit pak je aansluitend aan de vergadering op met de dienstdoende Supervisor en zorgt direct voor een passende oplossing. Er staat een volgende afspraak op de agenda: het HSE overleg waar jij voorzitter van bent. Tijdens deze meeting wordt de status van lopende en te initiëren HSE acties in kaart gebracht, waar iedere aanwezige actief mee aan de slag gaat. Vandaag is dat voor jou het voorbereiden van een ontruimingsoefening. De ochtend is voorbij en je gaat lunchen met je collega’s. ‘s Middags geef je een toolbox aan de operationele teams over: ‘Volgen van Veilig Werk Instructies’ en ‘het belang van Taak Risico Analyses’. Aan het eind van de dag loop je nog een keer door de fabriek voor afstemming met de dienstdoende Shift Supervisor over een veiligheidsvraag bij een van de machines.


Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan bij een organisatie die heel bewust een bijdrage levert aan een schonere wereld door vermindering van de afvalberg en CO2 uitstoot. Deze functie biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng in een open en uitdagende sfeer. Wij bieden jou een uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een bonusregeling, uitstekende pensioenvoorziening, een leasefietsplan, fruit op het werk, voordelig sporten via de werkgever, en leuke bedrijfsactiviteiten zoals een kerstviering met kerstgeschenk, zomer barbecue en afdelingsuitjes.  De salarisrange ligt tussen € 3.170 – € 4.463,- en uiteindelijk mag je rekenen op een vaste baan op termijn.


Wat wij vragen

Jouw profiel:
Je bent in het bezit van een MVK of HVK diploma, of je hebt een afgeronde opleiding die aansluiting heeft met het HSE werkgebied.
Je hebt ervaring met HSE in een productie/industriële omgeving.
Je hebt kennis van HSE systemen, structuren en gedragsregels.
Je hebt aantoonbare ervaring met het voorbereiden en begeleiden van audits.
Je hebt aantoonbare ervaring met processen als RIE, MOC, RCA, en TRA en het opzetten van Veilig Werkinstructies.
Je hebt kennis van en ervaring met vergunningstelsels, zoals de WABO.
Je bent in het bezit van een hoofd BHV certificaat of bent bereid dit te behalen.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschif.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een jonge en dynamische organisatie, opgericht in door drie ondernemers met een overtuiging om dingen anders te doen als het om recycling gaat: het op grote schaal vervangen van polymeren geproduceerd uit olie of gas. Zij zagen een prachtige kans om plastic afval duurzaam te verwerken door dezelfde kwaliteit te ontwikkelen als klassieke polymeren. Vandaag de dag is onze opdrachtgever een bloeiende organisatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in