+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.
Laad meer vacatures

Continuous Improvement Engineer Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarin je verantwoordelijk bent voor de continue verbetering van onze productieprocessen? Dan is de functie van Continuous Improvement Engineer op jouw lijf geschreven. In deze functie ga je bestaande productielijnen optimaliseren en in de toekomst ook nieuwe productielijnen opzetten. Om de kwaliteit van jouw werk te waarborgen werk je onafhankelijk van de afdelingen en tegelijkertijd werk je met hen samen. Je bent actief betrokken bij directe verbeteringen, onderzoeken van oplossingen en het samenwerken met een diverse groep mensen. Jouw functie wordt binnen onze organisatie dan ook gezien als de verbinding tussen de afdelingen. Verder houdt jouw functie het volgende in:

  • Zorgen voor betrouwbare resultaten door het gebruik van standaard procedures en effectief projectmanagement
  • De huidige en toekomstige processen creëren en documenteren en dit ook uitleggen aan de collega's van de assemblage afdeling
  • Plannen, coördineren en verkrijgen van speciale gereedschappen door samen te werken met leveranciers en interne afdelingen


Gevraagd

In de functie van Continuous Improvement Engineer werk je met een hands-on mentaliteit. Je haalt er energie uit om processen efficiënter te laten verlopen en je kan gelijktijdig aan verschillende projecten werken. Om de projecten op een goede manier te laten verlopen beschik je over de nodige communicatieve vaardigheden. Ben jij deze persoon? Solliciteer dan vandaag nog!

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding richting HBO (Technische) Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands
  • Je hebt ervaring met of aantoonbare interesse in mobiele machines


Aanbod

We zijn als organisatie al jarenlang aan de weg aan het timmeren. Daarom weten we dat de arbeidsvoorwaarden voor onze collega's goed geregeld moeten zijn. Daarom kan je in de functie van Continuous Improvement Engineer op het volgende rekenen:

  • Een marktconform salaris van tussen de €3.500 en €5.500 bruto per maand
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAO, waaronder 25 vakantiedagen
  • Flexibele arbeidstijden: een uur eerder of later beginnen is geen probleem
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen
  • De mogelijkheid om jouw functie in parttime of fulltime uit te voeren


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een internationale organisatie met Amerikaanse roots. Onze producten zijn over de hele wereld te vinden, waarbij de Europese markt vanuit onze productielocatie in de omgeving Goes wordt bediend. Wij hebben geen standaard product, maar juist innovatieve producten voor nichemarkten. Er wordt voor ons gekozen vanwege het lokale dealernetwerk waarmee geschakeld wordt. Zij kunnen ook de ondersteuning bieden aan de klant waar nodig. Vanuit onze productielocatie in de omgeving Goes zijn wij verantwoordelijk voor de engineering, technische en customer service, logistiek, financiën en marketing voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika. Sinds 2018 zijn we op de Europese markt actief met onze machines voor houtversnippering. In de toekomst zullen er meer productgroepen toegevoegd worden aan het assortiment. Als organisatie worden wij getekend door een informele werksfeer. Een familiebedrijf waarbinnen diverse nationaliteiten werken. Het zijn korte lijnen en we hanteren het motto: we kennen elkaar, staan voor elkaar klaar en hebben lol met elkaar. De klant staat voorop en er wordt iedere dag gewerkt om hun verwachtingen te overtreffen. Alles binnen onze organisatie is gericht op kwaliteit, een goede relatie en anticiperen op wat onze klanten echt voor ons nodig hebben. Snelheid is daarin erg belangrijk en essentieel om aan deze voorwaarden te voldoen. Onze successen vieren we samen, we geven jou de nodige erkenning en we moedigen je aan om te leren en te groeien. Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in