+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Internationaal salesmedewerker Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale handel en sales in een rol waarbij je verantwoordelijk bent voor inkoop, verkoop, logistiek en klantrelaties op wereldwijde schaal. Geniet van de dynamiek van elke dag, inclusief reizen en deelname aan internationale beurzen. Deze functie biedt je de kans om zelfstandig te opereren na een grondige training, met veel ruimte voor eigen initiatief en vrijheid in je werk. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je klaar om jouw commerciële vaardigheden wereldwijd te benutten? We zijn op zoek naar een ambitieuze salesprofessional die het bedrijf kan laten groeien op internationale schaal!

Binnen het bedrijf krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden op gebied van inkoop, verkoop, logistiek en customer relations. Je taken omvatten onder meer het onderhouden van contacten met zowel bestaande als nieuwe relaties wereldwijd. Daarnaast behoren reizen en het deelnemen aan internationale beurzen ook tot jouw werkzaamheden. Je dagelijkse agenda wordt bepaald door de dynamiek van de dag, wat vraagt om flexibiliteit en snel schakelen. Je bent gedreven en werkt hard, maar begrijpt ook het belang van slim werken om efficiëntie te maximaliseren want je krijgt in jouw rol veel verantwoordelijkheid voor het behalen van de doelstellingen en resultaten. Van offerte tot facturatie: het gehele proces ligt in jouw handen. Uiteraard voorziet jouw nieuwe werkgever jou van een grondige training in diverse technieken en systemen, zodat je uiteindelijk zelfstandig kunt opereren.

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Aarzel dan niet en reageer nu direct! 


Functie eisen
  • Een afgronde HBO opleiding, bij voorkeur in de commerciële sector.
  • Je spreekt je talen. Naast Nederlands en Engels kan jij ook een andere vreemde taal (bij voorkeur Frans of Italiaans).
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in of rondom de stad Groningen.
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in de internationale inkoop en verkoop van medicinale producten en producten voor in schoonheidssalons. Ze spreken vele talen en kunnen zo alle internationale klanten en leveranciers overtuigen dat ze van toegevoegde waarde zijn. Jouw nieuwe werkgever waardeert en stimuleert het nemen van eigen initiatief door de medewerkers vrijheid te geven in hun werkzaamheden. Ze zijn van mening dat de combinatie plezier, vrijheid en eigen initiatief de basisfactoren zijn voor het bereiken van de ambitieuze doelstellingen. Om de groei van alle activiteiten bij te kunnen benen zijn zij zoekende naar een nieuwe collega die het team nog beter en leuker wil maken.


Wat wij bieden

Wij bieden je eerst een bepaald contract aan voor een bruto maandloon tussen de € 3.000,- en € 3.500,- per maand. Na wederzijds goed bevallen heeft jouw nieuwe werkgever de intentie om jou over te nemen op vast contract. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in