+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Medewerker Wonen en Welzijn Clara Feyoena Heem Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Saxenburgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 12 - 20 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.340 - € 2.929 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij Clara Feyoena Heem werk je als Medewerker Wonen en Welzijn op een somatische afdeling. Je dag begint met het dekken van de tafel voor het ontbijt en het ondersteunen van bewoners. Je maakt tijd voor gesprekken en helpt bij activiteiten. In een gezellig wooncentrum, omringd door groen, maak je deel uit van een warm team. Je zorgt voor een fijne sfeer en helpt cliënten met verschillende taken. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Clara Feyoena Heem zoekt een MEDEWERKER WONEN EN WELZIJN voor de somatische afdeling

Hoe ziet het werken op de afdeling eruit?
Jouw dag begint meestal met het dekken van de tafel voor het ontbijt. De bewoners schuiven langzaam aan en jij ondersteunt daar waar nodig. In de ochtend voer je onder het genot van een kopje thee of koffie een mooi gesprek over vroeger. Soms vraagt een collega uit de zorg om onder haar supervisie een cliënt bij bijvoorbeeld de toiletgang te assisteren. Je vindt een moment op de dag om via de tablet in ons digitale systeem producten zoals koffie, kwark en koekjes te bestellen, zodat de voorraad op orde blijft. Van de avond- of middagmaaltijd weet jij een feestje te maken door cliënten te laten meehelpen bij de voorbereiding en te laten genieten van lekkere etensgeuren. Je zorgt dat de keuken schoon is en de huiskamer er netjes uitziet. In de middag kijk je waar de cliënten behoefte aan hebben en of er gelegenheid is om een met een cliënt een wandelingetje te maken of een spelletje te spelen.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij Clara Feyoena Heem, deze locatie bevindt zich aan de rand van Hardenberg in het groen. Een prachtig nieuw wooncentrum met een gezellige uitstraling en geïntegreerde zorgdomotica. Jij gaat aan de slag op de woningen Sikkel en Ploeg. Je wordt verwelkomt door een warm team met collega’s die flexibel en enthousiast zijn en voor elkaar klaarstaan.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie.

Gevraagd

Wat hebben onze cliënten nodig?
Je hebt een niveau 2 diploma Helpende Zorg & Welzijn. Wij kijken vooral naar jouw talenten. Je pakt het werk uit jezelf enthousiast op en je weet hoe belangrijk het is dat jouw opgewekte en inlevende gedrag een positieve invloed heeft op de bewoner. Je signaleert veranderingen en overlegt dit met de zorgcollega’s. Je bent vriendelijke en geduldig en je houdt rekening met de wensen en mogelijkheden van onze bewoners. Op deze manier draag jij persoonsgerichte zorg uit en geef jij het gezellige thuisgevoel. Je bent de drijvende kracht in de huiskamer en jij draagt iedere dag bij aan het kleine geluk van onze cliënten. Een uitdagende functie die veel voldoening geeft.

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.
  • Gemiddeld 12 uren per week
  • Salaris is minimaal € 2.339,72 en maximaal € 2.928,86 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 25)
    • er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een computer, fiets, fitness abonnement, smartphone en nog een aantal andere opties
Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst nog wat vragen stellen? Neem dan contact op met Jennie van Atten, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 06-2887 2701.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaten hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaten nog niet gevonden.

Tot snel!

@Werving- en selectiebureaus: voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf, we hebben hier op dit moment geen hulp bij nodig.

Uren

12 - 20 uur
Gemiddeld 12 uur per week

Salaris

€ 2.340 - € 2.929 p/m
Salaris is bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 25). Hier komt nog een onregelmatigheidstoeslag, jouw vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bij
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in