+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.

Inkoper - Inkoopmanager Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hakron Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Duits (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hakron Nederland B.V. is op zoek naar een Inkoper of Inkoopmanager. In deze functie werk je met verschillende teams samen en ben je belangrijk voor het kopen van producten. Je zorgt dat alles goed loopt met wat we kopen en hoeveel we op voorraad hebben. Ook praat je veel met de mensen van wie we kopen. Je helpt je collega's en zorgt dat we de beste prijzen krijgen. Het is een baan waar je veel leert en waar je echt het verschil kunt maken. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Hakron Nederland B.V. is een familiebedrijf en toeleverancier van producten voor de beton- en woningbouw. Ons bedrijf bestaat uit enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, werkend in een dynamisch bedrijf en enerverende markt.

Voor onze dynamische organisatie zijn we op zoek naar een:

INKOPER - INKOOPMANAGER
toeleverancier bouw – groeiambitie – spin-in-het-web

Functieomschrijving
In deze spilfunctie binnen de organisatie ben je samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor het gehele proces van voorraadbeheer, inkoop en leveranciersrelaties. Jullie werken voor de werkmaatschappijen van de Hakron Groep. Je werkt nauw samen met de afdelingen verkoop, databeheer, finance, marketing, productie en logistiek alsook met het zusterbedrijf in België. Jij ondersteunt en coacht de collega’s op de afdeling en fungeert ook als hun sparringpartner. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de leveranciers van Hakron. Je houdt je bezig met het optimale beheer van de voorraden qua waarden en aantallen. Je beoordeelt automatisch gegenereerde besteladviezen en bepaalt welke orders je gaat plaatsen en bij wie. Hiervoor analyseer je data uit het ERP-pakket Microsoft Dynamics AX (365. Continu ben je op zoek naar de juiste balans tussen voldoende voorraad en kostenbeheersing en houd je overzicht over alle lopende orders. Je ontwikkelt, implementeert en optimaliseert inkoopstrategieën die aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en zorgen voor concurrentievoordeel. Regelmatig krijg je te maken met het in- en uitfaseren van artikelen. Je gaat in overleg met in- en externe betrokkenen, doet marktverkenning en gaat zo op zoek naar alternatieven
Jaarlijks wordt met de leveranciers over nieuwe voorwaarden onderhandeld en worden (raam)contracten afgesloten. Jij bent hier nauw bij betrokken en het is de bedoeling dat je ook zelfstandig onderhandelingen met leveranciers gaat voeren en je bezig gaat houden met strategische inkoop. Je let goed op de leveringscondities- en data, tijdige beschikbaarheid en een zo gunstig mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Gedurende het jaar onderhoud je en bouw je verder aan de relaties met de leveranciers, met wie vaak al jaren wordt samengewerkt.


Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Je bezit relevante werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een handelsorganisatie.
  • Voor jou is deze functie een mooie uitdaging en een logische stap in je carrière.
  • Ervaring met een ERP-pakket, kennis Microsoft Dynamix AX (365) is een pre.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, (basis)kennis van de Duitse taal is handig.


Aanbod

Wij bieden jou
  • een uitdagende rol binnen een dynamische organisatie
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • gebruik maken van de inhouse gym
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
  • ruim 100 leuke collega’s
  • werken in een gloednieuw kantoor in Harderwijk
  • elke dag een lekkere verse lunch en de hele dag vers fruit
Op onze website kun je vast wat sfeerproeven:


Jouw toekomst
Je wordt een onderdeel van de Hakron Groep. De groep bestaat uit acht verschillende merken, actief binnen de Benelux. Deze merken richten zich allemaal op het ontzorgen van onze klanten binnen de bouwsector met hun eigen specialiteiten in verschillende fasen van het bouwproces. Iedereen doet dit met veel bevlogenheid en expertise en heb biedt jou voldoende ruimte om je te ontwikkelen.

Onze groep bestaat uit ruim 100 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, werkend in een dynamisch en goed geoutilleerd bedrijf. Zij spelen creatief in op de vragen van hun klanten en bedenken vernieuwende oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Innovatie is dan ook een onderscheidend kenmerk van ons assortiment, waarbij altijd voorop staat: de praktijk dient als uitgangspunt. De ambitie van de Hakron Groep is om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen binnen de gehele bedrijfskolom in de bouwbranche.

Solliciteer nu!
Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag bij Hakron aan de slag? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. ter attentie van Karin Sietzema, HR Manager.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in