+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sales Support Specialist Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Leasen is populair en wij maken het makkelijk. Wij helpen mensen en bedrijven met alles rondom het leasen van auto's. Als Sales Support Specialist werk je met ons team en help je klanten. Je doet veel administratief werk, maar ook commerciële taken. We zoeken iemand die goed is met papierwerk en graag met mensen werkt. Je krijgt een goed salaris, een auto van de zaak en een fijne lunch op vrijdag. Kom jij ons team versterken? Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Leasen is het nieuwe kopen. En we snappen goed waarom. Wie wil nou niet in een mooie bolide stappen zonder na te hoeven denken over eventuele deukjes en krasjes, onderhoud en het neerleggen van een smak geld? Maar, dat betekent wel dat alles tot in de puntjes geregeld moet worden. Laat dat nou zijn wat dit bedrijf doet.

O ja? Vertel eens meer

Zakelijk leasen kan veel verschillende vormen aannemen. Waar de een op zoek is naar een auto, heeft de ander een heel wagenpark nodig. Dit bedrijf faciliteert iedere klantbehoefte zo duurzaam en voordelig mogelijk. Daarbij kijken ze echt mee met de klant en navigeren (pun intended) ze samen naar de beste oplossing. Niet gek dus dat ze een van de voorlopers op de markt zijn. Ligt hier jouw eindbestemming?

Wie weet, wat kan ik betekenen?

Als Sales Support Specialist speel je een cruciale rol in het beheren van de administratieve taken en coördineer je de operationele processen binnen de commerciële binnendienst . Uiteraard sta je ook in contact met klanten en prospects en ondersteun je je sales collega's met hun commerciële werkzaamheden (zoals commerciële calls en het opstellen van offertes). Je besteedt ongeveer 70% van je tijd aan de administratieve processen, terwijl je de rest van jouw tijd actief bezig bent met commerciële activiteiten.

En wat moet ik hiervoor kunnen?

Belangrijk is dat je administratief zeer sterk bent naast je commerciële drive. Bij voorkeur heb je al eerder in een Sales Support of Account Support rol gewerkt, al staan we ook open voor junior kandidaten die zich in dit vakgebied willen ontwikkelen. Je werkt nauwkeurig en je bent communicatief vaardig. Ook ben je een echte regelaar en ben je in staat om veel (commerciële) zaken naast elkaar te managen. Tot slot heb je een passie voor de Automotive (en heb je bij voorkeur ook al ervaring opgedaan binnen deze industrie).

Klinkt goed, maar ik wil er wel wat voor terug

Tuurlijk, reken maar op een salaris tussen de €3.000 en €4.500 bruto per maand en lekkere benefits. Een auto van de zaak kan natuurlijk niet ontbreken, maar ook een goed pensioen. Lunchen doe je elke vrijdag op kosten van de baas, samen met je team. Vergeet niet de afslag te nemen richting de solliciteer knop! We spreken je graag.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in