+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Sales support medewerker Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Support Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt op kantoor voor klanten en ondersteun je jouw collega's in de buitendienst, de accountmanagers. De accountmanagers gaan naar (potentiële) klanten om energiebehoeften en -wensen te bespreken, advies te geven en passende energiepakketten te verkopen. Hierna neem jij het stokje over. Je zorgt ervoor dat alle afspraken correct in het systeem worden verwerkt en dat klantgegevens up-to-date zijn. Voor nieuwe klanten maak je nieuwe accounts aan en stel je contracten op die je nauwkeurig in het systeem verwerkt.

Naast deze administratieve taken beantwoord je ook vragen van klanten, zowel telefonisch als per e-mail. Je bent dus ook deels verantwoordelijk voor de klantenservice binnen het bedrijf. Je krijgt uitgebreide training over energiezaken, maar als er vragen zijn waar je geen antwoord op hebt, verbind je de klant door met de juiste collega. Omdat je op de binnendienst goed op de hoogte bent van klantwensen en gemaakte afspraken, zorg je ervoor dat alles correct wordt geregistreerd en nageleefd.

Deze functie is voornamelijk gericht op inbound taken en er zullen nauwelijks tot geen sales gerelateerde taken aan jouw werkzaamheden worden toegevoegd. Indien je hier wel interesse in hebt, kan dit altijd in overleg met de opdrachtgever besproken worden.



Gevraagd

  • Behulpzaam: Anderen beschrijven jou als behulpzaam. Mensen kunnen altijd bij jou terecht, je luistert goed en denkt altijd in oplossingen.
  • Ervaring in de energiewereld is geen vereiste, alles kan worden aangeleerd.
  • Leergierig: Je hebt een sterke drive om te leren, neemt verantwoordelijkheid en kunt snel schakelen tussen verschillende taken.
  • Systeemvaardig: Je kunt snel schakelen tussen verschillende systemen en hebt het vermogen om snel vertrouwd te raken met nieuwe systemen.
  • Communicatief vaardig: Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
  • Persoonlijk en informeel: Je houdt van een persoonlijke en informele aanpak en werkomgeving


Aanbod

Als je op zoek bent naar een sociale functie bij een bedrijf met een informele bedrijfscultuur, dan zit je bij deze opdrachtgever helemaal goed. Dit bedrijf vindt een persoonlijke aanpak en flexibiliteit belangrijk. Werktijden spreken jullie samen af en er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De opdrachtgever biedt de mogelijkheid om interessante trainingen en cursussen  te volgen. Teamwork vindt dit bedrijf ontzettend belangrijk. Medewerkers worden absoluut gemotiveerd om samen te werken en samen de verantwoordelijkheid te nemen om klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast hechten ze waarde aan een gezellige werksfeer waarbij iedereen de handen uit de mouwen steekt ongeacht zijn of haar functie. Er zal veel tijd gestoken worden in het inwerken waardoor jij en de opdrachtgever samen zorgen voor een vliegende start. Ook leer je zo alle kneepjes van het vak.


Meer informatie

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Ben je accuraat, zelfstandig en betrouwbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Willemijn – Recruit a Student

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Bij onze opdrachtgever draait alles om het helpen van zakelijke klanten bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van energie. Met de stijgende energieprijzen is het van groot belang voor ondernemers om bewust om te gaan met energieverbruik en te kijken naar duurzame alternatieven. Onze opdrachtgever gelooft in persoonlijk contact en gaat graag in gesprek met klanten om hun behoeften en wensen te begrijpen en passend advies te bieden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in