+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.

Managementassistent / Teamsecretaresse Jeugd ggz Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Jeugd ggz Noord Veluwe als Managementassistent / Teamsecretaresse, waar je een cruciale rol speelt in het ondersteunen van de manager en het team. Werk aan het optimaliseren van interne processen en draag bij aan de ambulante GGZ-hulp voor kinderen en jongeren. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan, naast uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Managementassistent regio Gelderland / Teamsecretaresse Jeugd ggz Noord Veluwe

Ben jij als secretaresse toe aan een volgende stap? Wil je werken binnen een professionele zorginstelling in ontwikkeling? Werk je accuraat en ben je energiek en representatief?  Krijg je energie van diverse taken en kan je snel schakelen?
Dan is de functie van Managementassistent / Teamsecretaresse iets voor jou! 

Jeugd ggz (onderdeel van de Dimence groep) richt zich op kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en biedt op verschillende locaties in de regio ambulante GGZ hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Zo veel als mogelijk krijgt het kind vanuit zijn eigen vertrouwde omgeving deze hulp aangeboden. Daarbij wordt intensief samengewerkt met verschillende partners in de regio. Het secretariaat ondersteunt de behandelaren van deze teams. Meer weten? Kijk dan op  

Wat ga je doen?
Als managementassistent ondersteun je de manager zodat de manager zo effectief en efficiënt mogelijk kan werken. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het beheren en bewaken van de agenda, het proactief oppakken en afhandelen van verzoeken vanuit de e-mailboxen en het voorbereiden en notuleren van diverse vergaderingen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van interne werkprocessen, het creëren van overstijgende en ondersteunende processen voor teams in de regio. Je bent een spin in het web, je denkt vooruit en proactief mee met de regiomanager en de regio teams. Je bent aanspreekpunt en ondersteuner voor de zelfverantwoordelijke teams voor wat betreft vragen over de bedrijfsvoering.

Daarnaast ben je ook teamsecretaresse voor team Noord Veluwe.
Samen met een andere teamsecretaresse maak je deel uit van een team met behandelaren die je secretariële ondersteuning biedt. Hierbij gaat het vooral om telefoon afhandeling, agendabeheer, het verwerken van verslagen, het registreren van patiëntgegevens in het systeem ALTA en het controleren van de administratieve juistheid, tijdigheid en volledigheid van de dossiervoering en traject registratie. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het regelen van de toewijzingen bij de juiste gemeentes. Bij dit alles is grote nauwkeurigheid vereist. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Je denkt mee en loopt altijd een stap vooruit op de situatie.

Word jij onze nieuwe collega?
Wij zijn op zoek naar een collega met HBO werk en denkniveau. Met ervaring in een gelijkwaardige functie. Je kunt goed werken met Office 365 en je hebt affiniteit met informatiesystemen, databases en de mogelijkheden van intranet. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal optimaal. Verder: 

  • Ben je accuraat. 
  • Kun je zelfstandig werken. 
  • Heb je een helikopter view. 
  • Heb je goede communicatieve vaardigheden en een collegiale en flexibele werkhouding. 
  • Ben je een stabiel, daadkrachtig persoon met relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor. 

Wij hebben veel te bieden!  

  • Het betreft een uitdagende en een fijne werkplek in regio Gelderland en Noord Veluwe (standplaats in overleg).
  • 28 - 36 uur per week
  • Het gaat om een vast dienstverband. 
  • De functie is ingedeeld in FWG 40. Afhankelijk van jouw kennis en kunde, gaan we in gesprek over een passend aanbod. 
  • Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan. 
  • Opleiding en ontwikkeling van medewerkers behoort tot een integraal onderdeel van onze werkwijze. 
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk & privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching 

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op Carolien van Dijk (regiomanager Jeugd ggz) via telefoonnummer 06-82120354 of Heidi Koelewijn (teamsecretaresse Harderwijk) via telefoonnummer 0341-496480. 

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in