+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Managementassistent Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.600 - € 4.300 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als Managementassistent help je bij het succesvol afronden van maatschappelijke projecten. Je ondersteunt collega's en klanten, coördineert met interim managers en zorgt voor een vlotte gang van zaken. Je werkt in een team dat samenwerken en professionaliteit hoog in het vaandel heeft. Het bedrijf biedt een modern pakket met voordelen zoals een bonus, mogelijkheid tot aandelen kopen, en een thuiswerkwinkel. Ook zijn er kansen voor persoonlijke groei door trainingen en opleidingen. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte ondersteuner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, er van houdt om zowel collega's als klanten te ondersteunen en snapt dat de kwaliteit van jouw werk bijdraagt aan de commerciële resultaten?

Als Managementassistent ontzorg jij jouw collega's en ben je aanspreekpunt voor de klant. Jullie klanten zijn organisaties binnen de overheid, de zorg en het onderwijs die interessante en maatschappelijke projecten hebben lopen, waarvoor zij op zoek zijn naar interim management talent die hen gaan helpen om deze projecten succesvol af te ronden. Denk bijvoorbeeld aan een Hogeschool met een nieuwbouwproject en daarvoor een Interim Directeur Strategische Huisvesting zoekt òf een zorginstelling dat een grote organisatieverandering moet gaan doorvoeren en daar een Interim Verandermanager voor nodig heeft. Deze interim managers worden via jullie geplaatst op de projecten. Naast de interim manager te helpen aan een nieuw project, verzorgen jullie vanuit de organisatie ook regelmatig interessante leergangen die zij kunnen volgen om zich verder te professionaliseren en bieden jullie begeleiding waar nodig. 

Als Managementassistent ben jij nauw betrokken bij vele (commerciële) bedrijfsprocessen en projecten en ondersteun jij je collega's bij hun dagelijkse (commerciële) taken. Je onderhoudt het contact met de klant, zorgt voor offertes en bespreekt (na een uitgebreide selectie te hebben gedaan samen met je collega) welke interim managers voorgesteld gaan worden. Jij zorgt ervoor dat hun profielen naar de klant gestuurd worden en coördineert het gehele proces daarna rondom het plannen van de sollicitatiegesprekken. Zodra er een keuze gemaakt is en er is een startdatum bepaald, zorg jij ervoor dat de formaliteiten afgewikkeld worden zoals de opdrachtbevestiging richting de klant en de plaatsingsbevestiging richting de interim manager.

Soms zit dé kandidaat niet in jullie eigen database en zullen jullie zelf actief op zoek gaan naar nieuwe kandidaten (via LinkedIn bijvoorbeeld). Het sourcing stuk en de commerciële verantwoordelijkheid van de beschikbare kandidaten ligt bij jouw commerciële collega's. Vanzelfsprekend ben jij als Managementassistent verantwoordelijk voor het ondersteunende en administratieve stuk dat daarna volgt. Jullie werken veel samen en er lopen altijd meerdere aanvragen bij verschillende klanten tegelijk; zo werk je dus continu met verschillende collega's samen en voor verschillende klanten.


Wat wij vragen

Als ervaren, daadkrachtige en enthousiaste Managementassistent is het belangrijk dat je goed kan samenwerken en dat je communicatief vaardig bent. Met jouw dienstverlenende en vrolijke karakter, sta jij dagelijks klaar voor jouw klanten en collega's. Om in aanmerking te kunnen komen voor deze rol zijn er een aantal dingen belangrijk, namelijk:

  • Je bent tussen de 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt jaar ervaring in een vergelijkbare rol in een commerciële omgeving en je beschikt over hbo werk- en denkniveau; 
  • Je hebt kennis van Interim Bemiddeling of Werving & Selectie/Detachering (pré);
  • Je werkt nauwkeurig, houdt overzicht en weet goed te prioriteren;
  • Je bent vaardig in het werken met systemen en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
Wat wij bieden

Als Managementassistent ga je aan de slag in een uitdagende en afwisselende functie, met veel verantwoordelijkheid. Jij bent immers het visitekaartje naar buiten toe.
Als organisatie bieden zij een enorm aantrekkelijk en modern arbeidsvoorwaardenpakket. De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rij: 

  • Een vaste baan voor 32-40 uur per week;
  • Een salaris tussen de €3.600 - € 4.300 bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;
  • Een bonus die kan oplopen tot maximaal 2 maandsalarissen; 
  • Een jaarlijkse salarisronde in april;
  • Zij betalen jouw pensioenpremie en je kan zelf belastingvrij bijsparen;
  • Een laptop, telefoon en een thuiswerkwinkel om je thuiskantoor in te richten;
  • Een mobiliteitsbeleid met keuzevrijheid. De keuze maak je als medewerker zelf en zo werken jullie samen aan een groener Nederland. Zo ontvang je bijvoorbeeld voor fietsen en wandelen naar werk een kilometervergoeding van € 0,35 per kilometer of kan je een NS Businesscard gebruiken voor woon-werk verkeer;
  • 28 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband) en de mogelijkheid er per jaar 10 dagen bij te kopen of 6 te verkopen;
  • Hybride werken: jullie bepalen samen de beste mix tussen op kantoor of thuiswerken; 
  • Trainings- en opleidingsmogelijkheden die passen bij je rol en ervaring;
  • Leuke en gezellige bijeenkomsten, lunches en borrels met collega’s, en een jaarlijkse groepsreis.
Over het bedrijf

Een informele club met 380 collega's, gevestigd in hartje Amersfoort, die zich dagdagelijks inzet om maatschappelijk relevante projecten voor interessante opdrachtgevers tot een succes te brengen. Al 60 jaar zijn zij een toonaangevend adviesbureau binnen de overheid en het bedrijfsleven en buigen zij zich over de grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan zorg, veiligheid, diversiteit, mobiliteit, digitalisering, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. Ook hebben zij een interim tak, waar zij interim professionals bemiddelen op interessante opdrachten binnen o.a. de overheid, de zorg en het onderwijs.

De organisatie is goed te bereiken vanuit Utrecht, Hilversum en Almere, met voldoende parkeergelegenheid. Prettig samenwerken in een flexibele en creatieve omgeving is wat zij nastreven en naast hun stevige roots in Nederland, hebben zij ook internationale ambities. De organisatie telt zo'n 380 collega's en het grootste deel van deze collega's werkt veel extern en bij de klant. Op het prachtige kantoor in Amersfoort vind je de meer honkvaste collega's die werkzaam zijn op de afdelingen Finance, Facilitair, HR, de receptie en ICT.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in