+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Management assistent Railinfra Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als rechterhand van onze directie bij Dura Vermeer Railinfra speel je een cruciale rol in de ondersteuning en ontzorging van het management. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een mobiliteitsbudget, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, en een bedrijfsfitnessregeling, terwijl je werkt aan innovatieve en maatschappelijk impactvolle projecten. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw ambitie

Word jij de rechterhand van onze directie? Ben je proactief, loyaal, flexibel, integer, doortastend en positief ingesteld? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en krijg je energie van ontzorgen? Ben je organisatorisch sterk en voel je precies aan wat er nodig is? Dan is Dura Vermeer Railinfra op zoek naar jou!

Dit wordt jouw baan

Als management assistent ben je de rechterhand van de directie . Je ondersteunt hen met diverse werkzaamheden. Naast de reguliere ondersteunende taken zoals complex agendabeheer, emailbeheer en een correcte afhandeling hiervan, notuleren, het opvolgen van acties en de voorbereiding van afspraken, zijn er ook taken als het plannen en organiseren van bijeenkomsten. Je legt hiervoor contacten, maakt afspraken met (externe) partijen en zorgt dat de bijeenkomsten vlekkeloos verlopen. Je ondersteunt, waar nodig, bij projecten en werkt stukken uit. Het is belangrijk dat jij je op een persoonlijke manier met je collega’s kunt verbinden.

Als management assistent ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening. Je bent continu alert op mogelijke verbeteringen van de werkprocessen vanuit jouw vakgebied en draagt actief bij om samen de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. Je standplaats is Utrecht, maar soms werk je vanuit ons hoofdkantoor in Hoofddorp.


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit jij op je plek

Je standplaats is ons gloednieuwe duurzame kantoor in Utrecht, We werken aan mooie, complexe en innovatieve railinfra projecten en vieren samen onze successen. En het wordt nóg gaver, want onze projecten hebben een behoorlijke impact op de maatschappij. Werk je bij Dura Vermeer Railinfra, dan zorg jij er mede voor dat de treinen kunnen blijven rijden. Veilig én op tijd. Dat lijkt voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Dagelijks doen onze vakmensen er alles aan om dit mogelijk te maken. Je maakt snel deel uit van de familie en dat merk je. Er wordt goed voor je gezorgd, de deur staat open en we staan altijd voor elkaar klaar. Binnen de projectteams is de sfeer goed. Dura Vermeer Railinfra heeft een groeiambitie en jij gaat hieraan meebouwen! Je krijgt veel ruimte en vrijheid om jezelf en het team verder te brengen om de beste resultaten te halen.

Dit breng jij mee

Als managementassistent ben je natuurlijk een kei in organiseren, weet je overal een oplossing voor te bedenken en ben je een assertieve en positief ingestelde persoonlijkheid. Ook ben je integer, organisatiesensitief en empathisch. Je werkt zelfstandig maar je vindt het fijn om deel uit te maken van een team en samen succesvol te zijn. Je kunt snel schakelen en bewaart het overzicht. Prioriteiten stellen gaat je goed af en je verliest de details hierbij niet uit het oog. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houdt afronding van zaken scherp in de gaten. Daarnaast ben je creatief en oplossingsgericht. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. En verder:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Goede beheersing van het MS Office pakket (inclusief applicaties als SharePoint en Teams)
  • Je bent sterk in organiseren en plannen
  • Je beschikt over een flexibele, assertieve en positief ingestelde persoonlijkheid
  • Je bent initiatiefrijk en creatief


Dit bieden wij jou

Prima salaris en extra’s. Natuurlijk, je salaris is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Zodat jij je ontwikkelt als een pro. En het andere? Aan alles, van mobiele telefoon, opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht. Net als een goede balans tussen werk en privé. Dus:

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een laptop en smartphone.
  • Reiskostenvergoeding of een NS Business Card
  • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
  • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
  • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.

Nog vragen? Stel ze! Bel of mail onze recruiter Jeffrey Smit via 06-41176005 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk! Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie door detacheringsbureaus of andere partijen behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in