+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Management Assistent Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Yacht Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Bij BMC werk je aan het verbeteren van de publieke sector. Als project- en managementassistent bij PublicSpirit in Amersfoort, help je met het plannen en organiseren van werving- en selectieopdrachten. Je bent belangrijk voor het team en zorgt dat alles goed loopt. Je werkt samen met collega's en hebt de kans om jouw organisatorische talent te laten zien. We waarderen jouw inbreng en je krijgt de ruimte om mee te denken. Dit is jouw kans om in een en professionele omgeving te werken. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Zo werken wij onder andere samen met gemeenten, onderwijsinstellingen, woningcorporaties en zorginstellingen. Onze betrokken adviseurs zetten zich dagelijks in voor het belang van de inwoner, de cliënt en de leerling. Wij onderscheiden ons door strategisch advies nadrukkelijk aan uitvoering te koppelen. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in oplossingen die er ook echt toe doen voor de mensen voor wie we het doen. Dit doen wij samen met de opdrachtgever, maar ook samen met onze collega’s. Betrokken bij elkaar houdt ons scherp, we werken continu aan onze maatschappelijke relevantie en we maken de stap naar verdere ontwikkeling. BMC is, samen met Yacht, onderdeel van de Yacht Group. Yacht Group richt zich op het professionals segment onder de vlag van Randstad Groep Nederland. BMC bestaat uit: zes domeinen (Bestuur & Bedrijfsvoering, Onderwijs & Jeugd, Sociaal Domein, Fysiek Domein, Woningcorporaties en Data & Dienstverlening) en PublicSpirit (searchbureau topkader).

Voor ons label PublicSpirit in Amersfoort zoeken wij naar een enthousiaste en flexibele project- en managementassistent voor 32-40 uur per week.


PublicSpirit

PublicSpirit is hét bureau als het gaat om excellente search, werving en selectie voor bestuurders, directie en topkader in de volle breedte van de publieke sector. Ook is PublicSpirit dé partner op het gebied van loopbaan- en carrièremanagement. Het team bestaat uit 10 consultants, 2 researchconsultants en 4 projectassistenten.


Wat ga je doen?

Binnen PublicSpirit ben je als managementassistent verantwoordelijk voor de planning en organisatie rondom een werving- en selectieopdracht. Je bent een belangrijke schakel binnen PublicSpirit en samen met de consultant zorg je ervoor dat de gehele werving- en selectieprocedure goed verloopt en zowel de opdrachtgever als de kandidaat tevreden is. Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning en secretariële/administratieve ondersteuning van lopende werving- en selectieprocedures. Je taken bestaan onder andere uit:

  • het plannen van de volledige procedure van het traject en het bewaken van deadlines;

  • het onderhouden van contacten met opdrachtgevers t.b.v. afstemming en bewaking van de werving- en selectieprocedures;

  • het uitnodigen van kandidaten en inplannen van selectiegesprekken;

  • het verzorgen van correspondentie (offerte, functieprofiel, opdrachtbevestiging, wervingsadvertentie in media en op websites);

  • het up-to-date houden van de projectadministratie, klantgegevens, kandidatendossiers;

  • nauwe afstemming met de verantwoordelijk consultant.

Je bent het eerste aanspreekpunt. Het afhandelen van binnenkomend telefonisch verkeer en mailverkeer behoort ook tot je dagelijkse taken. Het accuraat houden van het klant- en kandidaatvolgsysteem Carerix is hier onlosmakelijk mee verbonden. Je werkt in een dynamische en professionele omgeving en dient altijd ‘klaar’ te staan om adequaat in te spelen op vragen, problemen en ad hoc taken.


Wat maakt werken bij PublicSpirit zo leuk?

Je bent ‘samen’ met de consultant verantwoordelijk voor het proces van de werving en selectie-opdrachten van begin tot eind. Je kunt je organisatorische talenten volledig benutten en je krijgt de ruimte om inhoudelijk mee te denken waar jij wilt. Proactiviteit wordt gewaardeerd en gestimuleerd. In de diverse contacten met kandidaten en opdrachtgevers pas je je empathische vermogen toe en voel je haarfijn aan hoe je je gesprekspartner bejegent. Het voelt als je ‘eigen winkeltje’ maar je hebt daarnaast  een team met collega’s waarmee je kunt sparren.


Over jou

Jij hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Jij bent een zelfstandige, stressbestendige, tactvolle en integere dienstverlener ‘pur sang’, een organisatietalent met een oplossingsgericht vermogen. Je bent proactief, kunt zelfstandig werken, goed plannen en snel schakelen tussen de verschillende projecten die je ondersteunt, zonder hierbij het overzicht te verliezen. Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend (dit wordt getoetst) en bent uiterst accuraat. Je hebt ruimschoots ervaring met de MS Office-pakketten en Google en vindt snel je weg in informatiesystemen (o.a. Carerix). Daarnaast ben je flexibel en heb je een collegiale instelling.




Dit bieden wij jou

Zie onze infographic met alle highlights van onze arbeidsvoorwaarden. Wij werken hybride. De functie valt in schaal 7 of 8 van de RGN-CAO: indicatie € 2.800 tot € 4.000 (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van ervaring en opleiding.


Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marije Doornekamp van BMC op (06) 12 13 64 07 of met onze Talent Acquisition Specialist Hanneke Reutelingsperger op (06) 43 00 07 93.

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijke van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Yacht ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in