+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Leerling CCU/EHH verpleegkundige Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Elkerliek ziekenhuis

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.824 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling en wil je je specialiseren in de cardiologie? Dan is deze kans perfect voor jou. Je gaat aan de slag op een afdeling waar je veel kunt leren en waar teamwork belangrijk is. Je helpt patienten met hartproblemen en leert hoe je in noodsituaties snel moet handelen. Ook kun je gebruikmaken van online trainingen en kiezen uit extra voordelen zoals een fietsplan of korting op fitness. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Houd jij als verpleegkundige van hollen en stilstaan én ben je toe aan een boeiende specialisatie binnen de cardiologie? Mooi, dan ben je welkom bij ons! Wij zijn op zoek naar een

Leerling CCU/EHH verpleegkundige

32-36 uur per week

Onze afdeling
De hartbewaking is een dynamische afdeling die bestaat uit 8 CCU (Coronary Care Unit) en 4 EHH (Eerste Hart Hulp) bedden. Daarnaast hebben we 10 telemetries waarmee we patiënten op de verpleegafdelingen kunnen bewaken. Op de EHH worden patiënten met cardiale klachten geobserveerd en onderzocht. Na de eerste onderzoeken wordt er een voorlopige diagnose gesteld waarna de patiënt naar huis mag, naar de CCU wordt overgeplaatst of elders in het ziekenhuis wordt opgenomen voor verdere behandeling. Op de CCU bewaken en verplegen we patiënten met laag tot hoog-complexe problematiek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hartinfarcten, ritme- en geleidingsstoornissen en hartfalen.
 
Ons team en jouw rol

De afdeling bestaat uit een divers en actief team! Een gezellig team waarin je je als leerling thuis voelt. Bij ons mag je leren. Samen met 20 CCU verpleegkundigen en 7 cardiologen ben je betrokken bij de zorg voor onze cardiologische patiënten. Je leert klinisch redeneren en je draagt zorg voor het totale verpleegproces rondom de patiënt en zijn/haar familie, afgestemd op de fase van de opleiding. Mede dankzij jouw goede zorg en begeleiding kunnen patiënten zo snel mogelijk weer naar huis of naar een geschikte vervolgafdeling.

Acute zorg

Op de CCU/EHH komen met regelmaat acute of levensbedreigende situaties voor waarin snel handelen noodzakelijk is. Als team zijn we hierin goed op elkaar ingespeeld, we kunnen op elkaar rekenen. Ook maak je als CCU verpleegkundige onderdeel uit van het ALS (advanced life support) team. Ben je iemand die beslissingen durft te nemen en niet terugdeinst om snel handelend op te treden? Dan zijn we op zoek naar jou.

De opleiding

Het theoretisch deel van de CCU opleiding wordt gevolgd bij Maastricht UMC+ Academie en duurt 18 maanden. De eerste 6-9 maanden van de opleiding bestaat uit de BAZ (Basis Acute Zorg). Als deze met goed gevolg wordt afgesloten, stroom je door in de CCU opleiding. Het praktijkgedeelte is op de CCU en EHH van het Elkerliek, aangevuld met een week externe stage in het Catharina ziekenhuis of Radboud UMCN. De CCU opleiding start meerdere keren per jaar.

Gedurende de opleiding word je naar kunnen ingezet en krijg je daarnaast voldoende ruimte om te werken aan het halen van alle doelstellingen van de CCU opleiding.

Indien er meer (cardiologische) ervaring gewenst is, behoort een voorwerktraject op maat tot de mogelijkheden.

Jouw kennis en kwaliteiten

  • Je bent gediplomeerd en BIG geregistreerd verpleegkundige niveau 4 of bij voorkeur niveau 5 met minimaal 1 jaar werkervaring
  • Je hebt ervaring / affiniteit met cardiologie (is een pré, geen must)
  • Je bent bereid om nacht-, avond- en weekenddiensten te vervullen
  • Je bent flexibel, pro-actief en je staat stevig in je schoenen
  • Je bent een teamplayer met een zelfstandige werkhouding
  • Je bent patiënt- en taakgericht
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en bent communicatief sterk
  • Je kunt professioneel feedback geven aan anderen en ook ontvangen

Wij bieden jou

  • Een opleidingstraject tot CZO erkend CCU verpleegkundige met zicht op een vast contract binnen het Elkerliek
  • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform CAO Ziekenhuizen. Het Elkerliek betaalt je opleidingskosten
  • Je kunt onbeperkt gebruik maken van de online leerlijn “GoodHabitz”. Dit geeft je toegang tot meer dan 100 online trainingen die je thuis kunt volgen op een moment wanneer het jou uitkomt
  • Naast een vaste eindejaarsuitkering, kent het Elkerliek flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt zelf kiezen uit een mooi pakket aan extra’s, zoals een PC-plan, een fietsenplan, een bonus als je meestal op de fiets komt en korting op een fitnessabonnement
  • Bovendien hebben we een actieve personeelsvereniging die veel organiseert
  • Tijdens de opleiding ontvang je een salaris volgens functiegroep 45 (maximaal €3.824,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Vanwege de nieuwe CAO Ziekenhuizen zal hier per 1 juni 2024 een loonsverhoging van 5% op toegepast worden)
  • Bij goed functioneren krijg je na de opleiding een vaste baan op de CCU afdeling, met een inschaling in functiegroep 55 (per 1 juni 2024 maximaal €5.084,- bruto per maand op basis van 36 uur per week)

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en matchen je wensen en profiel met deze functie? Dan ontvangen we graag je sollicitatie via en willen we met je kennismaken. Je kunt je sollicitatie richten aan Paula Schouten, afdelingsmanager IC en CCU/EHH. Voor meer informatie specifiek over de inhoud van deze vacature of het plannen van een meeloopdag kun je ook contact opnemen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Ben je nog niet in dienst van het Elkerliek? Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening maakt onderdeel uit van de aannameprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in