+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige longgeneeskunde Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Elkerliek ziekenhuis

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.824 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Je komt terecht in een dynamisch team dat volop in beweging is. Hier kun je echt het verschil maken voor patiënten met diverse longaandoeningen. We bieden een contract voor onbepaalde tijd met een aantrekkelijk salaris en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook is er een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Kom jij ons team versterken? Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je als verpleegkundige direct betrokken zijn bij de verpleging van patiënten met een longaandoening? Dan ben je meer dan welkom in het Elkerliek. Wij zijn op zoek naar een

Verpleegkundige longgeneeskunde

32 uur per week 

Ons team

De verpleegafdeling longgeneeskunde (3b) is een afdeling met een dynamisch karakter die volop in beweging is! Het team longverpleegkundigen bestaat uit circa 20 verpleegkundigen. Het is een hecht en divers team van jonge tot zeer ervaren verpleegkundigen. De afdeling bestaat uit 19 klinische plaatsen waarop zowel hoog- als laagcomplexe zorg plaatsvindt.

Fijn werk@Elkerliek

Binnen het Elkerliek geven we warme ondersteuning aan initiatieven die bijdragen aan een betere zorg voor patiënten en verbeteringen die ervoor zorgen dat jij en je collega’s meer voldoening kunnen halen uit je werk. Sterker nog: we verwachten van jou als verpleegkundige dat je hier actief aan bijdraagt. Want we willen dat jij werk kunt doen waar je echt blij van wordt. We gaan er namelijk vanuit dat jij geniet wanneer je hoge kwaliteit van zorg kunt bieden aan patiënten.

Geen dag is hetzelfde
Als verpleegkundige draag je zorg voor het totale verpleegproces rondom de patiënt en zijn familie. Je bewaakt de voortgang, continuïteit en kwaliteit van het zorgproces. Je levert een actieve en enthousiaste bijdrage aan de verbetering van inhoudelijke zorg, doordat je deskundigheid en competenties weet te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige zorg aan het bed van de patiënt.

Er is een breed palet aan diverse en soms unieke ziektebeelden binnen het specialisme longziekten. En daarin kun jij jezelf verder ontwikkelen! Liggen jouw ambities in de toekomst bij een ander specialisme, dan is de opgedane kennis en ervaring goud waard voor de rest van je loopbaan.

Jouw kennis en kwaliteiten

  • Je bent gediplomeerd verpleegkundige
  • Je houdt van goed samenwerken in een team én je kunt zelfstandig werken
  • Je bent patiënt- en taakgericht
  • Je kunt professioneel feedback geven aan anderen en ontvangen van anderen

Samen in gesprek over jouw wensen voor een optimale privé-werk balans

Wat zoek je in een (andere) baan als verpleegkundige? Ben je op zoek naar flexibiliteit in het aantal uren? Heb je andere specifieke wensen? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken!

Wij bieden jou

  • We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd en een salaris volgens functiegroep 45. De hoogte is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €3.824,- bruto per maand (bij een 36-urige werkweek). Vanwege de nieuwe CAO Ziekenhuizen zal hier per 1 juni 2024 een loonsverhoging van 5% op toegepast worden
  • Verder volgen we de CAO Ziekenhuizen en naast een vaste eindejaarsuitkering, kent het Elkerliek flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen uit een mooi pakket extra’s
  • Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die veel organiseert

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en matchen je wensen en profiel met deze functie? Dan ontvangen we graag je sollicitatie via . Je kunt je sollicitatie richten aan Malolay Nawobi, afdelingsmanager. Reageer uiterlijk op dinsdag 14 mei 2024, want de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 27 mei. Mocht je nog inhoudelijke vragen over de vacature hebben dan kun je contact opnemen met Malolay via telefoonnummer: 0492-595883.  

Eerst sfeer proeven en meelopen

Wil je eerst nog meer weten of de sfeer proeven in het team op de afdeling? Kom dan een dagje meelopen met ons, dan kun je goed beoordelen of deze werkomgeving bij jou past! Neem voor meer info contact op met Malolay om dit in te plannen!

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening en assessment maken onderdeel uit van de aannameprocedure.

Acquisitie? Nee bedankt!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in