+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Adviseur Geotechniek Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.900 - € 3.700 p/m

Vacature in het kort

Als Adviseur Geotechniek geef je belangrijk advies over de grond en bouwprojecten. Je werkt aan veel verschillende projecten, van klein tot groot. Je praat met mensen zoals opdrachtgevers en collega's om te zorgen dat alles goed gaat. Je kijkt naar de kwaliteit van je werk en zorgt dat je op tijd klaar bent. Ook help je met nieuwe ideeën en manieren van werken. Dit is een kans om bij te dragen aan veilige en duurzame gebouwen. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren professional op het gebied van geotechniek en ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe stap in je carrière? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Adviseur Geotechniek.


Wat ga je doen?

Als Adviseur Geotechniek ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van deskundig advies op het gebied van geotechniek voor een breed scala aan projecten. Dit omvat het analyseren van geotechnische aspecten en risico’s van projecten, variërend van kleine bouwwerken tot complexe bouwputten en hoogbouw in stedelijke gebieden. Je zult advies verstrekken aan opdrachtgevers en constructeurs om de stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid van projecten te waarborgen. Daarnaast onderhoud je nauw contact met opdrachtgevers, constructeurs, collega-adviseurs, en teams van de buitendienst, laboratorium en geo-monitoring. Je draagt zorg voor de kwaliteit van het geleverde advies en bewaakt de planning en het budget van je werkzaamheden. Tevens draag je als bij aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en verbeteringen op het gebied van geotechniek binnen de organisatie. Als Adviseur Geotechniek speel je een cruciale rol in het succesvol afronden van projecten en draag je bij aan een veilige en duurzame gebouwde omgeving.


Jouw werkzaamheden
  • Verstrekken van geotechnisch advies voor projecten, variërend van kleine bouwwerken tot complexe bouwputten en hoogbouw in stedelijk gebied;
  • Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, constructeurs en collega’s;
  • Bewaken van de advieskwaliteit, planning en budget van je werkzaamheden;
  • Het analyseren van geotechnische aspecten en risico’s van projecten, variërend van kleine bouwwerken tot complexe bouwputten en hoogbouw in stedelijke gebieden.


Gevraagd

  • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in de civiele techniek, aardwetenschappen of een gerelateerd vakgebied;
  • Ervaring heeft met geotechnische software, zoals de D-Serie van Deltares en Plaxis 2D/3D;
  • Aanleg voor programmeren is een pre;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Leergierig, innovatief en een hands-on mentaliteit.


Bedrijfsomschrijving

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in