+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

CRM Consultant Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BaanTreffers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als CRM consultant houd je je bezig met constante verbetering en doorontwikkeling van het eigen IT-systeem binnen een grote organisatie. Ben jij die veelzijdige, analytische en hulpvaardige medewerker die we zoeken?


Functieomschrijving

Van begin tot eind ben je betrokken bij diverse projecten ten behoeve van de optimalisatie van het CRM-systeem. Dit systeem is voor en door de klant gebouwd en wordt momenteel geïmplementeerd op alle locaties. Je geeft regelmatig trainingen aan nieuwe en huidige medewerkers maar je bent voornamelijk bezig met het in kaart brengen van processen en het signaleren van zaken die efficiënter ingericht kunnen worden. Ook ga je aan de slag met verzoeken vanuit collega’s en stuur je andere medewerkers aan in het gebruik van het systeem. Komt er een spoedverzoek binnen? Dan stel jij prioriteiten en ga je direct op zoek naar een oplossing welke -door korte lijntjes- snel geïmplementeerd kan worden. Dit alles doe je met als doel constante verbetering van het IT-systeem.

Je komt te werken in een jong, gezellig en hecht team van 8 collega’s. Er heerst een goede werksfeer en er word gewerkt met een buddy systeem om er voor te zorgen dat de onderlinge samenwerking goed verloopt en werkzaamheden altijd opgepakt kunnen worden. Als CRM consultant heb je een afwisselende, uitdagende baan voor lange termijn binnen een ambitieus bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.


Functie-eisen
  • HBO werk- en denkniveau
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar
  • Je vindt het leuk om de organisatie en jouw collega’s te helpen bij de verbetering van het IT-systeem
  • Communicatief ben je sterk en je hebt een analytisch denkvermogen
  • Jij hebt een hands-on aanpak en kunt goed omgaan met hectiek
Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

Je komt direct bij de opdrachtgever in dienst, waarbij een vaste aanstelling op termijn de intentie is. Het salaris is passend bij jouw ervaring en motivatie, denk hierbij aan een range van €2700,- (starter) tot €4500,- bruto per maand. Daarnaast krijg je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantie dagen, een pensioen regeling en een reiskostenvergoeding. Daarnaast worden er veel leuke en interessante extra’s geboden zoals trainingen, een sportprogramma, een goede werksfeer en veel leuke activiteiten, borrels en uitjes.


Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over deze baan of heb je hierin direct jouw nieuwe uitdaging gevonden? We horen graag van je! Neem voor meer info contact op en we bespreken snel de mogelijkheden! Je mag bellen (0413-747163), mailen (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) of solliciteren via onderstaande button. Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in