+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

Servicemedewerker IC en SEH Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Elkerliek ziekenhuis

Gevraagd

  • 16 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.975 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Samen zorgen we voor de beste zorg voor onze patiënten! In deze rol ben je een belangrijke schakel. Je werkt op de afdelingen IC en SEH. Je helpt mee om de afdeling netjes te houden, maakt kamers schoon en zorgt voor service voor de patiënten. Je werkt in een team en soms zelfstandig. We bieden je een contract voor onbepaalde tijd en een salaris afhankelijk van je ervaring. Ook krijg je toegang tot online trainingen en zijn er leuke extra s zoals een fietsplan. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Samen leveren we de beste zorg voor onze patiënten! Vind jij het leuk om een belangrijke schakel te zijn in onze dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben een vacature voor een

Servicemedewerker afdeling IC en SEH

16 uur per week

7 dagen per week beschikbaar

Algemeen

Je werkt in een team met 3 andere servicemedewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met andere collega’s op de afdelingen, zoals IC- en SEH-verpleegkundigen, leerling verpleegkundigen, het secretariaat, voedingsassistenten, intensivisten, SEH-artsen, ANIOS-IC/SEH en een PA.

De Intensive Care afdeling bestaat uit 12 éénpersoons kamers, waarvan er 8 operationeel zijn. De patiënten die daar liggen zijn ernstig ziek en kunnen er meerdere dagen tot weken verblijven.

De SEH bestaat uit 12 kamers waar gedurende de hele dag patiënten worden beoordeeld en weer naar huis gaan of worden opgenomen in het ziekenhuis.

De functie

Als servicemedewerker ben je een belangrijke ondersteuning bij de zorg voor onze patiënten. Je vindt het fijn als de afdeling netjes en opgeruimd is en bent zelfstandig in de taken die je doet. Daarnaast heb je een oog voor wat er moet gebeuren en loop je graag een stapje harder als het druk is. Ook ben je niet bang om te overleggen of vragen te stellen wanneer iets niet duidelijk is.

Verder horen de volgende werkzaamheden in de takenpakket:

  • Zorg dragen voor service en hotelvoorzieningen voor opgenomen patiënten
  • Schoonmaken en bijvullen van kamers en apparatuur
  • Afdelings-ondersteunende taken zoals het bijvullen van materiaal zoals modulebakken en kasten

Wij zoeken

Je bent in het bezit van een diploma op VMBO niveau aangevuld met praktische ervaring en kennis van de hygiëne-richtlijnen binnen het ziekenhuis. Daarnaast heb je ook kennis van schoonmaakvoorschriften. Indien nodig ben je bereid extra scholing te volgen.

Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en bent in staat je eigen werk goed te plannen en te organiseren. Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en je staat open voor vernieuwingen. Het spreekt voor zich dat de patiënt bij jou altijd centraal staat.

Wij bieden

  • Een contract voor onbepaalde tijd van het Elkerliek en een pakket arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen. Een salaris conform functiegroep 25. De hoogte van het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €2.975,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Vanwege de nieuwe CAO Ziekenhuizen zal hier per 1 juni 2024 een loonsverhoging van 5% op toegepast worden
  • Je kunt onbeperkt gebruik maken van de online leerlijn “GoodHabitz”, toegang tot meer dan 100 online trainingen, die je thuis kunt volgen op een moment wanneer het jou uitkomt. Denk aan trainingen zoals: Persoonlijke kracht, Veiligheid en gezondheid, maar ook “Digitale vaardigheden”
  • Naast een vaste eindejaarsuitkering, kent het Elkerliek flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fiets en PC plan en we hebben een actieve personeelsvereniging die veel organiseert

Bel ons gerust

Heb je interesse, maar wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met Paula Schouten, afdelingsmanager, via tel: 0492-595097.

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en herken je je in dit profiel? Dan zijn we benieuwd naar jou! We ontvangen jouw sollicitatie graag via . Je kunt je motivatiebrief richten aan Paula Schouten, afdelingsmanager. Reageer wél uiterlijk op vrijdag 3 mei 2024 want de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de tweede week van mei.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening maakt onderdeel uit van de aannameprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in