+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Allround Ontwikkelingsmanager Bouw (Enschede) Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Goodijk Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Allround Ontwikkelingsmanager Bouw ben je de spil in woning- en nieuwbouwprojecten, van concept tot uitvoering. Je brengt innovatie en duurzaamheid in de praktijk, leidt zelfstandige projectteams en bent de drijvende kracht achter nieuwe ideeën. Je werkterrein strekt zich uit van de hoofdvestiging tot externe locaties, waar je nauw samenwerkt met opdrachtgevers en adviseurs. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Allround Ontwikkelingsmanager Bouw ken jij jouw vakgebied als je eigen broekzak. Je begeleidt woning- en nieuwbouwprojecten van A tot Z, van het eerste idee op papier (conceptontwikkeling) tot het uitschrijven van concrete plannen (planontwikkeling) en het uitrollen van het project (projectontwikkeling). Je onderzoekt de markt, de haalbaarheid, begeleidt projecten en bewaakt het budget, de planning en kwaliteit. Je hebt een vernieuwende en duurzame blik op zaken, gaat proactief op zoek naar nieuwe ideeën en draagt deze aan binnen de teams. Er wordt gewerkt in zelfstandige projectteams. Jij bent hun manager, adviseur en sparringpartner. Dit doe je deels vanuit de hoofdvestiging in Twente en/of vanuit de (neven)vestigingen, maar als ontwikkelingsmanager ben je ook regelmatig met opdrachtgevers en adviseurs op externe locaties te vinden.



Gevraagd

Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Hoewel we tot nu toe vooral de taken en vaardigheden binnen jouw functie hebben beschreven, het zakelijke gedeelte, draait het bij onze opdrachtgever juist om mensen. Blije bewoners, voor wie een nieuw huis wordt opgeleverd en gelukkige medewerkers. Binnen het bedrijf werken meer dan 300 mensen. Binnen de verschillende vestigingen wordt gewerkt met korte lijnen, veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid, eerlijkheid en duidelijke taal. Het overgrote deel van de omzet wordt verdiend met projectontwikkeling. Dit loopt uiteen van kleinschalige projecten tot complete buurten en wijken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in