+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Accountmanager Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.000 - € 6.900 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven professional met boordevol energie, vastbesloten om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven? Jouw klantgerichte aanpak is meesterlijk; je weet gesprekspartners te overtuigen zonder dat ze doorhebben dat er een commercieel belang bij zit. Als expert in adviesverlening denk je niet alleen vooruit, maar ben je ook proactief betrokken bij het bepalen van de beste stappen voor organisaties. Zekerheyd biedt een uitdagende positie voor een Accountmanager in de omgeving van Hilversum. In de rol van Accountmanager bij Zekerheyd ga je de uitdaging aan in de regio Noord-West Nederland. En dat is nog niet alles – jouw inzet wordt beloond met een krachtig salaris tussen de €5.000,00 tot €6.900,00, inclusief een auto, telefoon, laptop, pensioenvoorziening, bonusregeling én maar liefst 30 vakantiedagen! Dit is geen alledaagse kans; het is een unieke gelegenheid om jouw carrière naar ongekende hoogte te tillen. Word de onbetwiste kracht achter zakelijk succes en geniet van de voordelen die Zekerheyd te bieden heeft. Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Aarzel dan niet langer en grijp deze kans met vastberadenheid!

Dit ga je doen

Als Accountmanager bekleed je een cruciale rol in het vergroten van onze klantenkring en het bevorderen van de welvaart van Zekerheyd! Hoewel we de afgelopen tijd opmerkelijke stappen hebben gezet, blijft onze honger naar vooruitgang onverzadigbaar. Wij geloven sterk dat jij, als ervaren accountmanager, in staat bent om ons naar ongekende hoogtes te leiden. Jij bent de dynamische professional die als geen ander begrijpt hoe je kansen moet grijpen. Met jouw grenzeloze passie en ongeëvenaarde verkoopvaardigheden weet je niet alleen nieuwe klanten aan te trekken, maar ook te behouden. Wij hebben scherp in beeld welke bedrijven aanzienlijk kunnen profiteren van onze unieke waarde, en jij brengt werkelijk financieel succes binnen handbereik voor hen. Natuurlijk is de weg niet altijd gemakkelijk en kun je soms weerstand tegenkomen. Maar dat schrikt jou niet af; integendeel, het daagt je uit. Met overtuigingskracht ben jij in staat deuren te openen op het hoogste organisatorische niveau.

Laat jouw bevlogenheid de katalysator zijn voor zowel jouw succes als onze gezamenlijke triomf! Daarnaast behoren ook de volgende verantwoordelijkheden tot jouw takenpakket:

  • Uitbreiding van Zekerheyd's bestaande portefeuille met cruciale relaties valt onder jouw verantwoordelijkheid.
  • Je analyseert voortdurend marktontwikkelingen, zoekt naar mogelijkheden en smeedt plannen en nieuwe concepten voor de verbetering van onze dienstverlening.
  • Als eerste aanspreekpunt, met name voor grotere werkgevers, vervul je een essentiële rol in het klantcontact.
  • Je werkt nauw samen met de marketingafdeling om je activiteiten nog succesvoller te maken.
  • In samenwerking stel je doelstellingen op, waarbij de groei van Zekerheyd centraal staat.

Hier ga je werken

Als Accountmanager bij Zekerheyd sta je er niet alleen voor. Je kunt rekenen op een prettige samenwerking met je collega-accountmanagers, het marketingteam en de collega's van de binnendienst. In onze informele, niet-hiërarchische en collegiale werkomgeving heerst een sfeer van ondernemerschap, klantgerichtheid, innovatie en kwaliteit.

Loonkosten en het vermijden van onterechte premies vormen kritieke overwegingen voor bedrijven. We begrijpen dat bedrijven beperkte tijd en expertise hebben om zich aan voortdurend veranderende wet- en regelgeving aan te passen. Daarom maakt Zekerheyd gebruik van een snelle en uitgebreide applicatie die onbenutte kansen identificeert. Dit stelt bedrijven snel in staat om inzicht te krijgen of ze geld kunnen terugvorderen of bezwaar kunnen maken tegen onterechte beslissingen.

De oprichting van Zekerheyd is voortgekomen uit het onrechtvaardige scenario waarin bedrijven niet krijgen waar ze recht op hebben. Onze missie is om geen enkel voordeel voor onze klanten onbenut te laten. Met geautomatiseerde werkprocessen en diepgaande kennis gaan we verder dan anderen. Bijvoorbeeld, bij elke afgewezen doelgroepverklaring gaan we standaard en geautomatiseerd in bezwaar bij het UWV, en we gaan door totdat we zeker weten dat alles is geclaimd waar een werkgever recht op heeft.



Gevraagd

Als Accountmanager bij Zekerheyd in Hilversum, oftewel Noord-West Nederland, ben jij de sleutel tot het ontgrendelen van nieuwe zakelijke kansen. Jouw volledige toewijding is hierbij van cruciaal belang, en we verwachten dat je vol enthousiasme en met volledige beschikbaarheid aan de slag gaat. Het zou enorm in je voordeel spelen als je affiniteit hebt met sociale zekerheid en de bereidheid hebt om je hier verder in te verdiepen. Maar dat is slechts het begin. Om buitengewoon succesvol te zijn in deze uitdagende rol, is het essentieel dat je jezelf herkent in de volgende kenmerken:

  • Je hebt minimaal hbo- werk en denkniveau
  • Je bent resultaatgericht en gedreven om jou doelen te behalen
  • Je hebt ervaring in de sales en erg handig als dit al ligt op new business en/of zakelijke dienstverlening
  • Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van een netwerk mede dankzij jouw communicatievaardigheden
  • Je begrijpt als geen ander dat bij effectief samenwerken je verder komt dan wanneer je alles alleen doet


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Accountmanager bij Zekerheyd voor de regio Hilversum, oftewel Noord-West Nederland, staat er een opwindende kans voor je klaar binnen een groeiende en dynamische organisatie. In deze rol ervaar je aanzienlijke autonomie, vrijheid en verantwoordelijkheid om de positie zelf vorm te geven. Bij ons kun je niet alleen rekenen op coaching en begeleiding, maar bieden we je ook de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een expert op het gebied van verzuim en sociale zekerheid. En dat is nog niet alles wat we voor jou in petto hebben:

  • Je krijgt direct een vast contract voor een onbepaalde tijd rechtstreeks van Zekerheyd
  • Je ontvangt een salaris tussen de €5.000,00 en €6.900,00 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek
  • Je kan bij ons hybride werken en je bepaalt zelf hoe dat eruit ziet
  • Je ontvangt 30 vakantiedagen per jaar
  • Je komt in aanmerking voor een interessante bonusregeling en uiteraard krijg je een auto, telefoon en laptop

Zekerheyd heeft mij, Annelieke Grootenboer, betrokken bij het wervings- en selectieproces voor deze vacature. Als je wordt aangenomen, kom je direct in dienst bij Zekerheyd en word je niet uitgezonden of gedetacheerd!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in