+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker Opleidingen Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Consolid

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.400 p/m
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons, de specialist in Transport, Logistiek & Mobiliteit, staat opleiden centraal. In onze eigen Consolid Academy helpen we mensen met het behalen van certificaten en rijbewijzen. Als Support Medewerker ben je het middelpunt van onze Academy. Je werkt met veel verschillende mensen en taken, zoals het plannen van lessen en het helpen van opleidingskandidaten. Je leert veel over de uitzendbranche en krijgt de kans om te groeien. We zijn een hecht team dat samen aan doelen werkt en waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Opleiden zit in ons DNA. Als dé opleider en detacheerder binnen Transport, Logistiek & Mobiliteit zijn we trots op onze eigen Consolid  Academy waar we kandidaten begeleiden naar het behalen van de juiste certificaten en rijbewijzen. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Onder de functietitel van Support Medewerker Academy ben jij de spin in het web van de afdeling. Je bent het visitekaartje van de Consolid Academy en speelt een pro-actieve rol in de  contacten met flexkrachten, opleidingskandidaten, interne collega's en opleidingsinstituten. In jouw werkzaamheden schakel je tussen verschillende administratieve taken, waarbij je contact houdt met diverse partijen. Laat dat nou net zijn waar jij heel blij van wordt! Door jouw gestructureerde manier van werken houd je en goed overzicht in je werkprocessen. Je weet informatie daarom makkelijk terug te vinden, wat jou helpt in die persoonlijke benadering waar Consolid zoveel waarde aan hecht.

Wat voor administratieve taken moet je dan zoal aan denken? Dit betreft bijvoorbeeld het vastleggen van de planningen van lessen en examens, het opstellen van opleidingsovereenkomsten en deze versturen, het verwerken van aanmeldingen, achter planningen aan bellen en het monitoren van de voortgang van onze opleidingskandidaten.

Naast de administratieve taken die er aan bijdragen onze opleidingskandidaten succesvol te kunnen begeleiden, ga je aan de slag met ons Learning Management Systeem (LMS). Je ondersteunt bij het beheren, ontwikkelen en uitbouwen leertrajecten en je hebt een signaalfunctie ten aanzien van het optimaliseren van het gebruik van deze LMS.

In deze functie ga je alles leren over de uitzendbranche en de labels Openbaar Vervoer en Transport & Logistiek. Het helpt jou zeker als je affiniteit hebt met deze sector.

Voor deze functie zijn wij opzoek naar een collega voor de periode t/m januari 2025 i.v.m. vervanging bij Zwangerschapsverlof. We hebben de intentie om daarna met jou te kijken of we een aansluitende passende functie hebben binnen onze organisatie.

Over Consolid Wij zijn in Nederland dé detacheerder in Transport, Logistiek & Mobiliteit. Onze flexkrachten zijn werkzaam voor opdrachtgevers in alle hoeken van het land. Om onze opdrachtgevers goed te kunnen bereiken en te bedienen beschikken wij over zes vestigingen, waarvan ons hoofdkantoor zich in Hoofddorp bevindt. Ook zitten wij Inhouse bij onze E-commerce locaties.

Consolid is een echt familiebedrijf waar veel ruimte is voor groei en ondernemen. We vinden het belangrijk dat ieders baan naast hard werken vooral ook gewoon ontzettend leuk is. We werken hard aan de ontwikkeling van onze organisatie en aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Onze slogan is dan ook ‘jouw toekomst, onze aandacht’. Samen werken aan een organisatie die altijd in ontwikkeling is, met naast de teamdoelstellingen ook individuele doelen die bij jou passen en waarin je wordt gestimuleerd en gemotiveerd om de beste versie van jezelf te worden.



Gevraagd

  • Je beschikt over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een administratieve functie in een dynamische omgeving.
  • Je hebt goede organisatorische vaardigheden: je weet taken te prioriteren, deadlines te stellen, efficiënte workflows en overzichten te creëren  om werkzaamheden effectief te beheren;
  • Communicatief vaardig: Je kunt helder en effectief communiceren met opleidingskandidaten, trainers en andere belanghebbenden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse taal, om informatie duidelijk over te brengen, verwachtingen af te stemmen en eventuele problemen tijdig op te lossen.
  • Klantgerichtheid: je kunt door middel van actief luisteren de behoeften, wensen en verwachtingen van betrokkenen begrijpen. Je  weet hoe je daarbij een passend aanbod kunt bieden en levert een uitstekende service met een vriendelijke en professionele houding. 

Ben je nog niet helemaal overtuigd en weet je niet zeker of je wil solliciteren? Wees niet bang en bel/mail ons even! Wij staan altijd klaar om je meer informatie te geven.

Wat kun je verwachten na je sollicitatie? Via de ‘solliciteer direct’ button, zien wij graag jouw up to date CV en een motivatiebrief voor deze functie tegemoet. Binnen 48 uur na je sollicitatie nemen wij telefonisch contact met je op en maken we kort kennis met jou. Indien een mogelijke match van toepassing is zullen we de verdere procedure met jou starten. De sollicitatieprocedure betreft twee kennismakingsgesprekken. Een assessment kan worden ingezet als onderdeel van de procedure. Dit betreft een capaciteitentest om werk- en denkniveau te toetsen.

Bij Consolid geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie. Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van een cultuur waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien, te gedijen en hun volledige potentieel te bereiken. Bij het aantrekken van talent en het bouwen van onze teams, streven we naar een diverse groep professionals die samenwerken in een sfeer van wederzijds respect en begrip. Herken jij je in het profiel dat we zoeken? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!



Aanbod

  • Je kunt bij ons kiezen voor 32-, 36- of 40 contracturen per week
  • Bij indiensttreding een uitgebreid onboardingsprogramma
  • Altijd toegang tot onze eigen Consolid Talent Academy, het online leerplatform
  • Een Vitaliteitsbeleid waarbij je gebruik kunt maken van bruto-netto voordeel voor diverse initiatieven
  • Je kunt aansluiten bij onze vestigingsborrels, vrijmibo's en feestjes

In het oog springende arbeidsvoorwaarden:

  • Een maandsalaris tussen de € 2.400,- en € 3.400,- bruto (bij fulltime)
  • 25 vakantiedagen (bij fulltime)
  • 13 ATV dagen (bij fulltime) of 5% ATV toeslag
  • Bonusregeling (max 10%)
  • Reiskostenvergoeding of 100% OV vergoeding
  • Beschikking over een laptop en werktelefoon
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in