+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Schilders gezocht €23,50p/u Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LV services

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.760 p/m

Vacature in het kort

In deze functie schilder je veel verschillende dingen, zoals muren en deuren. Je maakt de oppervlakken eerst goed schoon en zorgt dat ze klaar zijn om te schilderen. Dan is het jouw taak om de verf mooi aan te brengen. Je werkt met verschillende gereedschappen en technieken. Het is belangrijk dat je precies werkt en goed let op de details. Als schilder zorg je ervoor dat een gebouw er mooi uitziet en goed beschermd is. Je werkt zowel binnen als buiten. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als schilder ben je verantwoordelijk voor het schilderen en afwerken van verschillende oppervlakken, zoals muren, plafonds, deuren en kozijnen. Je bereid de oppervlakken voor door ze schoon te maken, te schuren en te plamuren. Vervolgens breng je de verf aan met kwasten, rollers of spuitapparatuur. Als schilder moet je nauwkeurig werken, oog hebben voor detail en kennis hebben van verschillende verfsoorten en technieken. Je kunt zowel binnen als buiten werken en levert een belangrijke bijdrage aan het uiterlijk en de bescherming van een gebouw.

Gevraagd

Als schilder heb je een aantal belangrijke functie-eisen. Als schilder moet je handig en nauwkeurig zijn, omdat je vaak met delicate oppervlaktes werkt. Ook is het belangrijk dat je als schilder een goed oog voor detail hebt, zodat je kunt zorgen voor een nette en professionele afwerking. Daarnaast is kennis van verschillende verfsoorten en technieken essentieel, omdat dit invloed heeft op het eindresultaat. Tot slot is het belangrijk dat je als schilder fysiek fit bent, omdat het werk soms fysiek veeleisend kan zijn.

Aanbod

Bij ons declaratiebureau werken we volgens de declaratie cao, wat betekent dat we ons houden aan de regels en richtlijnen die zijn vastgesteld voor het declareren van vakmensen. We zorgen ervoor dat alle declaraties correct en volgens de cao worden verwerkt. Zo kunnen we een eerlijke en transparante werkomgeving creëren voor zowel de vakmensen als de opdrachtgevers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in