+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Houten.
Laad meer vacatures

Planning&Service medewerker, starter+, omgeving Houten Houten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

EuroWheelz

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van avontuur en zoek je een leuke baan? Bij EuroWheelz kan je aan de slag als service medewerker. We verhuren elektrische scooters op vakantieparken en in hotels. In deze rol zorg je dat alles goed loopt. Je praat met mensen die een scooter willen huren en met de plekken waar we de scooters hebben staan. Ook help je met het plannen van onderhoud. Het is belangrijk dat je goed met mensen kan omgaan en zelf dingen kan regelen. Je mag zelf kiezen wanneer je werkt. Als je ook Frans spreekt, is dat super! Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij avontuurlijk en klaar voor een nieuwe uitdaging? EuroWheelz zoekt een enthousiaste service medewerker die het contact met onze huurders en verhuurlocaties naar een glimlach kan brengen!
We zijn dé koploper in het verhuren van E-choppers bij de leukste vakantieparken en hotels in Europa. Met een dynamisch team van 10 collega's zijn we op zoek naar een nieuwe aanwinst: een medewerker met passie voor klantcontact, die in oplossingen denkt en de drive heeft om onze E-choppers overal rond te laten rijden.
Een sneak peek van jouw toekomstige functie:
"Enjoy the coolest rides with a smile" is niet alleen ons motto, maar ook jouw missie. Jij bent verantwoordelijk om onze E-choppers zoveel mogelijk boekbaar te hebben en nog meer mensen een glimlach te bezorgen op onze E-choppers. Je contacten zijn enerzijds de huurders van de E-Chopper met vragen en anderzijds onze verhuurlocaties die de E-choppers verhuren zoals bij Roompot, EuroParcs, TopParken, Van der Valk, Fletcher Hotels, RCN, Molecaten en nog meer. Je schakelt snel met ons service team en maakt de planning voor de service om te zorgen dat alle mankementen en schades aan de E-choppers zo snel mogelijk verholpen worden. Binnen jouw functie is er veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je de mogelijkheid om zelf je dagen in te delen. Met jouw service gerichte babbel, resultaatgerichte aanpak en ondernemersgeest bouw je een hechte band op met onze verhuurlocaties met als doel: een optimale gastbeleving tijdens een rit op onze E-Chopper!
En omdat we plannen hebben om nieuwe hotspots in Europa, vooral in Frankrijk, toe te voegen, is het een pre als je Frans spreekt en dus onze Franse huurders ook te woord kan staan!

Gevraagd

Herken jij jezelf in de volgende punten:
  • Affiniteit met de Leisure branche (wie houdt er nu niet van plezier :))
  • Telefonisch sterk in het kort en bondig de klant te woord te staan
  • Leergierig, energiek, klantgericht, resultaatgericht, secuur, besluitvaardig, overzicht houden, humor en overtuigingskracht
  • Ervaren met Office 365
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Starter met minimaal MBO niveau en/of met wat extra werkervaring
  • Bereid om in het weekend (thuis) te werken i.v.m. telefoon/email bereikbaarheid voor huurders en verhuurlocaties (met compensatie in uren door de weeks)


Aanbod

  • Een marktconform salaris.
  • Een contract voor minimaal drie en halve dag tot fulltime, maar net wat voor jou een goede werk- en privébalans is.
Graag willen we met jou onze serieuze uitdagingen aangaan om onze koppositie te versterken. Ook de uitbreidingen naar België, Duitsland en Frankrijk staan op het programma. We hopen dat jij net zo gemotiveerd bent om deze internationale markt te veroveren, join the adventure!
Ben jij het die met een coole twist ons team komt versterken? Stuur direct je cv, motivatie of een flitsende vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!

Uren

30 - 40 uur
Ook in het weekend telefonisch bereikbaar thuis voor service dienst
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in