+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leende.
Laad meer vacatures

Accountmanager Leende

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.300 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Bij Komma in Leende krijg je de kans om als accountmanager een cruciale rol te spelen in onze groei. Onze bedrijfscultuur, met de focus op lachen, heldere communicatie en succes, zorgt voor een werkweek vol actie en avontuur. Geniet van bruisende netwerkevents, boeiende klantbezoeken en inspirerende presentaties. Als kers op de taart bieden we je een hybride functie, een elektrische auto, een Macbook en iPhone. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Streef je naar een carrière waarin jouw passie voor het opbouwen van nieuwe zakelijke relaties en je vermogen om met een vleugje humor deuren te openen samenkomen? Bij Komma in Leende bieden we de ultieme kans voor een gedreven accountmanager zoals jij. Onze bedrijfscultuur draait om lachen, heldere communicatie en een onverzadigbare drive naar succes. Hier vind je geen saaie dagen achter een bureau, maar een dynamische week gevuld met bruisende netwerkevents, boeiende klantbezoeken, doelgerichte telefoongesprekken en inspirerende presentaties. Kortom, een werkweek vol actie en avontuur, precies zoals jij het wilt! Als accountmanager bij Komma in Leende krijg je een salaris tussen de €2.300,00 en €3.500,00, een enorm hybride functie, een elektrische auto, een macbook en iPhone! Klinkt goed toch?

Dit ga je doen

Bij Komma groeien we snel en met onze ambitie om over twee jaar bijna twee keer zoveel teamleden te hebben, hebben we jouw hulp nodig! Stef kan niet meer in zijn eentje nieuwe klanten binnenhalen, daarom wil hij graag dat jij hem hierbij ondersteunt. Samen zullen we nieuwe klanten aantrekken. Heb je nog geen ervaring opgedaan? Geen probleem! Stef staat klaar om jou het commerciële vak te leren. Als accountmanager bij Komma in Leende, ga je het volgende doen:

  • Je bent bij voorkeur alleen op maandagochtend op kantoor bij de weekstart en op vrijdagmiddag om te proosten op jullie successen. Op de overige dagen ben jij aan het rondrijden om nieuwe klanten te signaleren en met hen hun in gesprek te gaan
  • Je bent bij klantgesprekken sterk op de inhoud, omdat je de behoeften goed kunt achterhalen door de juiste vragen te stellen
  • Je maakt offertes op met behulp van gebruiksvriendelijke sjablonen die helder en duidelijk zijn, en je volgt ze vervolgens op
  • Je collega's nemen het project van jou over op het moment dat het is goedgekeurd en vervolgens sluit je weer aan bij de presentatie
  • Je volgt de projecten op de achtergrond en zorgt ervoor dat jouw klant zich goed voelt gedurende het traject

Hier houdt het niet op; je behoudt de band met je klant en blijft betrokken door regelmatig contact te onderhouden. Zo blijft jouw expertise ook in de toekomst relevant voor hen.

Het team

Lars en Stef zullen jouw directe collega's zijn in ons salesteam. Stef, ook wel bekend als meneer d'n directeur, is sinds 2007 begonnen met Komma vanuit zijn zolderkamer. Onder zijn leiding heeft Komma een ongekende groei doorgemaakt. Stef is een toegewijde echtgenoot en vader van drie jonge kinderen, en samen wonen ze in Lommel. Hij heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd in Belgisch Noord-Limburg en zoekt daarom ook een nieuwe collega in die regio, omdat hij zich meer wil richten op strategische beslissingen.

Lars, een imposante verschijning met zijn lengte van meer dan 2 meter, is even groot in zijn prestaties. Met bijna twee jaar ervaring bij Komma, is hij verantwoordelijk voor new business in Nederland. Lars begon in februari 2022 als stagiair en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot strategisch/marketing consultant. Het leukste deel van zijn werk vindt hij het ontmoeten van inspirerende mensen en het bedenken van creatieve concepten. Buiten het werk is Lars een echte levensgenieter die geen feestje overslaat. In zijn vrije weekend staat hij graag achter het fornuis.



Gevraagd

Als accountmanager bij Komma in Leende vinden we het belangrijk dat je communicatief sterk bent en gevoel voor humor hebt. Daarnaast werkt jou energie aanstekelijk en zie je overal kansen. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:

  • Je vindt marketing interessant
  • Je bent bij voorkeur woonachtig binnen 50 km rondom Leende
  • Je bent competitief ingesteld
  • Je bent goed in netwerken en je bent een graag geziene gast op netwerkevents
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en het is ideaal als dit een commerciële economie opleiding is of iets vergelijkbaars


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij Komma werken is een ware ervaring. Naast een aantrekkelijk salaris tussen € 2.300,00 en € 3.5000,00, krijg je een elektrische bedrijfswagen, een iPhone en MacBook. Maar dat is nog niet alles. Je wordt onderdeel van een team van vakidioten, mensen met een grenzeloze passie voor branding, strategie, development, content en marketing. Ons team bestaat uit 30 unieke individuen, elk met hun eigen expertise en perspectief. Bij Komma heerst een cultuur van vernieuwing, waar uitdagingen aan de orde van de dag zijn. Wat we verder bieden:

  • Je krijgt een uitstekende thuiswerkregeling waarbij we alleen verwachten dat je maandagochtend bij de weekstart bent en vrijdagmiddag bij de borrel om alle successen te vieren
  • Je hebt ook echt flexibele werktijden, jij bepaalt waar en wanneer je werkt. Uiteraard horen jouw uren op die gave netwerkborrel ook tot jouw werkuren
  • Je ontwikkeling vinden wij van groot belang en daarom geven we je onbeperkte toegang tot vakliteratuur. Jij hebt de vrijheid om te kiezen welke bronnen je wilt gebruiken.
  • Je krijgt een fijne werkplek waaronder verstelbare bureaus waarbij je de mogelijkheid om te zitten of te staan
  • Je krijgt van ons bij aanvang direct een 4-daagse salestraining van Kenneth Smith om je alvast een vliegende start te geven

Ter afsluiting mogen we onze leuke teamactiviteiten niet vergeten, zoals Beat the Barn, lasergamen op kantoor, pubquizzen, Pizza & Movies, bowlen, en er zullen nog veel meer volgen. Wanneer ben jij erbij?

Let op: Kristel Frey en ik (Annelieke Grootenboer) zijn gevraagd om Komma te helpen bij de invulling van deze vacature. Je wordt dus niet uitgezonden of gedetacheerd en komt rechtstreeks bij Komma in dienst.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om als accountmanager bij Komma in Leende aan de slag te gaan? Solliciteer dan via de daarvoor bestemde knop. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met mij, Annelieke Grootenboer, via 0618683597 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in