+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Accountmanager Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 6.900 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij die krachtige, gedreven professional die barst van energie en met ongekend enthousiasme deuren wil openen die voor anderen gesloten blijven? Jouw klantgerichte aanpak is meesterlijk; je overtuigt gesprekspartners zonder dat ze beseffen dat je een commerciële agenda hebt. Als expert in adviesverlening denk je niet alleen vooruit, maar je bent ook proactief betrokken bij het bepalen van de beste stappen voor organisaties. Dit is het moment waarop jouw ster mag schitteren! Zekerheyd heeft een uitdagende positie voor een Accountmanager New Business in het bruisende Eindhoven. Als Accountmanager New Business bij Zekerheyd ga je de uitdaging aan in de regio Zuid-Oost Nederland. En dat is nog niet alles – jouw inzet wordt beloond met een krachtig salaris van maximaal €6.900,00, inclusief een bedrijfsauto, telefoon, laptop, pensioenvoorziening, bonusregeling én maar liefst 30 vakantiedagen! Dit is geen alledaagse kans; dit is een unieke gelegenheid om jouw carrière naar ongekende hoogten te stuwen. Word de onbetwiste kracht achter zakelijk succes en pluk de vruchten van de voordelen die Zekerheyd te bieden heeft. Klinkt dit als dé uitdaging waar jij naar op zoek bent? Aarzel dan niet langer en omarm deze kans met overtuigende vastberadenheid!

Dit ga je doen

Als Accountmanager vervul je een cruciale rol bij het uitbreiden van onze klantenkring en het bevorderen van de welvaart van Zekerheyd! De afgelopen periode hebben we opmerkelijke stappen gezet, maar onze honger naar vooruitgang is onverzadigbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat jij, als doorgewinterde accountmanager, ons naar ongekende hoogtes kunt leiden. Jij bent de dynamische professional die als geen ander begrijpt hoe je opportuniteiten moet benutten. Met jouw onbegrensde passie en ongeëvenaarde bekwaamheid in sales weet jij niet alleen nieuwe klanten aan te trekken, maar ook te behouden. Wij hebben scherp in beeld welke bedrijven aanzienlijk kunnen profiteren van onze unieke waarde, en jij brengt werkelijk financieel succes binnen handbereik voor hen. Uiteraard is het niet altijd een makkelijke weg – soms kom je weerstand tegen. Maar dat deert jou niet; integendeel, het daagt je uit. Met overtuigingskracht en diplomatie ben jij in staat deuren te openen op het hoogste organisatorische niveau. Laat jouw bevlogenheid de katalysator zijn voor zowel jouw succes als onze gezamenlijke triomf! Ook de volgende verantwoordelijkheden behoren tot jouw takenpakket:

  • Je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding van Zekerheyd's huidige portefeuille met belangrijke relaties!
  • Je observeert de marktontwikkelingen, speurt naar mogelijkheden en smeedt dan plannen en nieuwe concepten voor onze dienstverlening
  • Je bent het eerste contactpunt, met name voor de grotere werkgevers
  • Je werkt frequent samen met de marketingafdeling om je werkzaamheden nog succesvoller te maken
  • Je stelt samen je doelstellingen vast, waarbij de groei van Zekerheyd centraal staat

Hier kom je te werken

Loonkosten en het voorkomen van onterechte premies vormen cruciale aspecten voor bedrijven. Wij begrijpen dat bedrijven beperkte tijd en expertise hebben om zich aan voortdurend veranderende wet- en regelgeving aan te passen. Daarom maakt Zekerheyd gebruik van een snelle en uitgebreide applicatie die onbenutte kansen identificeert. Hierdoor krijgen bedrijven snel inzicht of ze geld kunnen terugvorderen of bezwaar kunnen maken tegen onterechte beslissingen.

De oprichting van Zekerheyd vindt zijn oorsprong in het onrechtvaardige scenario waarin bedrijven niet krijgen waar ze recht op hebben. Onze missie is om geen enkel voordeel voor onze klanten onbenut te laten. Met geautomatiseerde werkprocessen en diepgaande kennis gaan we verder dan anderen. Bijvoorbeeld, bij elke afgewezen doelgroep verklaring gaan we standaard en geautomatiseerd in bezwaar bij het UWV, en we gaan door totdat we zeker weten dat alles is geclaimd waar een werkgever recht op heeft.

Als Accountmanager New Business bij Zekerheyd sta je er niet alleen voor. Je kunt rekenen op een prettige samenwerking met je collega-accountmanagers, het marketingteam en de collega's van de binnendienst. In onze informele, niet-hiërarchische en collegiale werkomgeving heerst een sfeer van ondernemerschap, klantgerichtheid, innovatie en kwaliteit.



Gevraagd

Als Accountmanager New Business bij Zekerheyd in de regio van Eindhoven, oftewel Zuid-Oost Nederland, is het van cruciaal belang dat je gedreven bent door het binnenhalen van nieuwe zakelijke kansen en dat je volledig toegewijd bent, met een fulltime beschikbaarheid. Bovendien zal het je enorm helpen als je affiniteit en interesse hebt in sociale zekerheid, met de motivatie om hier je hier in te verdiepen. Maar dat is nog niet alles. Om buitengewoon succesvol te zijn in deze boeiende functie, is het ook van essentieel belang dat je jezelf herkent in de volgende aspecten:

  • Je bent in het bezit van ruime saleservaring
  • Je hebt een relevant netwerk waar je successen uit kan halen
  • Je bent in het bezit van minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt een proactieve instelling en je kan goed samenwerken
  • Je bent dienstverlenend en werkt graag hard om je doelstellingen te behalen


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Accountmanager New Business bij Zekerheyd voor de omgeving van Eindhoven, oftewel Zuid-Oost Nederland, opent zich een opwindende kans binnen een groeiende en dynamische organisatie. In deze rol geniet je van aanzienlijke autonomie, vrijheid en verantwoordelijkheid om de positie zelf vorm te geven. Bij ons kun je niet alleen rekenen op coaching en begeleiding, maar ook op de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een expert op het gebied van verzuim en sociale zekerheid. En er staat nog veel meer moois voor jou klaar:

  • Je krijgt van Zekerheyd direct een vast contract voor onbepaalde tijd
  • Je krijgt een salaris tot maximaal €6.900,00 bruto per maand
  • Je hebt recht op 30 vakantiedagen
  • Je hebt de mogelijkheid om hybride te werken wat in de praktijk betekent dat je zowel op ons hoofdkantoor in Eindhoven aan het werk gaat of vanuit huis
  • Je hebt uiteraard direct de beschikking tot een auto, telefoon en laptop en je komt in aanmerking voor een interessante bonusregeling

Zekerheyd heeft mij, Annelieke Grootenboer, betrokken bij het wervings- en selectieproces voor deze vacature. Als je wordt aangenomen, kom je direct in dienst bij Zekerheyd en word je niet uitgezonden of gedetacheerd!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in