+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Technisch- administratief medewerker Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van overzicht houden en nauwkeurig werken? Werk je graag met klanten en houd je van bestellingen plaatsen? Dan is de baan van technisch-administratief medewerker iets voor jou! Je zorgt elke dag dat alles op administratief vlak perfect geregeld is. Je controleert leveringen, boekt items in het systeem en houdt alles netjes. Je werkt veel samen met verschillende afdelingen, dus goede communicatie is belangrijk. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Salaris: €3.200,00

Kan jij goed overzicht bewaren en ga jij accuraat aan te werk? Hou jij van klantencontact en doe je graag bestellingen? Dan is deze functie als technisch- administratief medewerker iets voor jou! Lees snel verder!

Als administratief medewerker zorg jij er dagelijks voor dat alles tot in de puntjes geregeld is op administratief gebied. Denk hierbij aan het controleren van leveringen,, inboeken van items in het systeem en het bewaken van de netheid binnen de organisatie. Uiteraard zal je veel schakelen met verschillende afdelingen, hierdoor is het belangrijk dat je in staat bent om goed te communiceren



Gevraagd

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een flinke passie en drive voor het vak. Jij wilt meebouwen aan een mooie organisatie en zorgt ervoor dat alles administratief op rolletjes verloopt. Hiernaast beschikt je over een:

  • Afgeronde MBO-2 of MBO-3 opleiding
  • Bezit van VCA of bereidt deze snel te halen
  • Flexibele instelling
  • Kennis van Word en Excel


Aanbod

Continu Professionals is een technische intermediair en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature is afkomstig van onze opdrachtgever in de Botlek. In deze vacature gaat het om een fulltime dienstverband en zal je starten met een jaarcontract, waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern komt versterken in een vast dienstverband. Het bedrijf werkt volgens het grootmetaal CAO. Dit biedt veel aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen + 13 ADV-dagen, reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Daarnaast ook:

  • Goede doorgroeimogelijkheden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Veel vrijheid binnen de werkzaamheden


Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij de meest veelzijdige en allround speler op het gebied van verhuur en verkoop van industriële materialen. Dagelijks helpen zij hun klanten met uitdagingen op het gebied van materieel en toebehoren. Sinds 2020 is het bedrijf doorgegaan onder hun eigen vlag, hierdoor liggen er veel mooie kansen om mee te groeien. Vanuit Continu Professionals begeleiden wij jou voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn verstandig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke antwoorden moet ik voorbereiden? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.En? Hoe enthousiast ben je inmiddels geworden? Naast jou zijn er waarschijnlijk nog flink wat andere mensen die dromen van een baan bij deze klant. Mis deze kans niet klik direct op de 'SOLLICITEER NU' knop of stuur me een berichtje via de 'WHATSAPP MET ADVISEUR' knop als je vragen hebt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in