+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijsenhout.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker Rijsenhout

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Over het werk

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve tijdelijke kracht die kan ondersteunen bij de receptie en hierbij ook verschillende administratieve werkzaamheden verricht. Voor een periode van 4 maanden (met mogelijke verlenging) ben jij het gezicht bij binnenkomst. Als klanten en leveranciers bellen ben jij het eerste contact. Met je vriendelijke stem en kennis van zaken, weet je hen ook moeiteloos door te verwijzen naar de juiste personen binnen het bedrijf. Wanneer bezoekers het kantoor binnenstappen, ben jij de gastvrije ontvangstcommissie. Je registreert hen met een warm welkom en zorgt ervoor dat ze correct worden ingeschreven. Naast de receptie ga je de afdeling debiteuren helpen. Je duikt in de wereld van financiën door de debiteurenlijst met zorg na te bellen, waarbij jouw nauwkeurigheid en vastberadenheid ervoor zorgen dat openstaande zaken vlot worden afgehandeld. Hierbij is het handig als je al een achtergrond in boekhouding of facturatie hebt zodat je enige kennis van zaken bezit. Verder beheer je de mailbox, verstuurt brieven en handelt inkomende en uitgaande e-mails professioneel af. Aanmaningen zijn voor jou een uitdaging die je graag aangaat, met een vastberadenheid om elke kwestie op te lossen.

Met jouw gevoel voor organiseren ga je verder naar de inkoopfacturen, waar je deze niet alleen verwerkt, maar ook zorgvuldig archiveert. Als de hoeder van documentatie, zorg je ervoor dat alles op zijn plek is, klaar om op elk moment geraadpleegd te worden. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de bestellingen voor boodschappen, kantoorartikelen en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ervaring als receptionist of in de administratie is een grote plus. Jouw nieuwe werkgever gebruikt Microsoft Office (Word, Excel, Outlook). Het is een functie voor 2 a 3 dagen in de week, voor een periode van tenminste 4 maanden (met kans op verlening). Mocht het niet worden verlengd, na afloop helpen we je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging die perfect bij jou past.  


Wat wij bieden
  • Een dynamische werkomgeving bij een vooraanstaand bedrijf
  • Mogelijkheid om ervaring op te doen in receptie en administratieve taken
  • Een tijdelijk contract met een marktconform salaris (o.b.v. 40 uur)
  • Werken binnen een team van gemotiveerde professionals
Wat wij vragen
  • Ervaring in receptie en administratieve taken is een pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Zelfstandig en proactief, met oog voor detail
  • Beschikbaarheid voor 2-3 dagen per week gedurende 4 maanden
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een dynamische bedrijf gevestigd in Rijsenhout, dat zich onderscheid in zijn specialisatie in beveiligingstechniek. Het bedrijf levert geïntegreerde beveiligingssystemen voor high-end particulieren en bedrijven. Veiligheid en service zijn belangrijk binnen de organisatie. Er heerst een persoonlijke sfeer. De deuren staan altijd open en er heerst een motto dat er met elkaar en voor elkaar wordt gewerkt. voor hun is vertrouwen het belangrijkste, want daar staat hun product uiteraard ook voor! Jouw nieuwe werkgever heeft een solide reputatie opgebouwd in de markt van high-end beveiliging. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in