+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Ondernemende partner worden bij Recruit a Student B.V Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Visie Recruit a Student 

Zoals de naam al doet vermoeden bestaan de uitzendkrachten uit studenten die tijdens hun middelbaar, hoger of universitair onderwijs een bijbaan zoeken of na hun studie op zoek zijn naar hun eerste full time baan.

Door werkervaring ontdekken de studenten wat bij ze past en wat niet. Als uitzendondernemer faciliteer je per kandidaat de juiste werkplek zodat talenten verder ontdekt en ontwikkelt kunnen worden. Als job coach adviseer en volg je de student gedurende zijn studie totdat deze uiteindelijk gereed is voor een 1e fulltime baan.

Ondersteund

Als uitzendprofessional ben je bekend met het marktgebied waar je wilt starten. Deze kennis ga je inzetten om je eigen vestiging te runnen. Je maakt daarbij gebruik van de NeN certificering, juridisch raamwerk, software, centrale verloning en facturatie, voorfinanciering en online marketing van Recruit a Student.

Jij bepaalt als ondernemer welke opdrachtgever je gaat koppelen aan de kandidaten. Hiervoor kan je naast de landelijke on/offline campagnes lokale acties opzetten.

Recruit a Student Academy

Bij de start van een nieuwe vestiging komt veel kijken. Recruit a Student heeft voor haar startende ondernemende partners een training die 4 weken duurt waarbij theorie en software training afgewisseld worden met werkopdrachten. Alle aspecten van het ondernemen komen hier aan bod.



Gevraagd

  • De drive om een eigen bedrijf op te zetten.
  • Enthousiasme om je te verdiepen in de talenten van de kandidaten en de personele uitdagingen waar bedrijven voor staan.


Aanbod

  • Een gedreven organisatie met een bewezen formule.
  • Een ambitieus team van collega ondernemers.
  • Een academy waarbij alle ondernemers vaardigheden aan bod komen.

Meer informatie

Mocht je nieuwsgierig zijn naar jouw mogelijkheden dan komen wij graag in contact met je. Na het eerste gesprek met de ondernemende partner maak je contact met toekomstige collega ondernemers. 12 zijn er je voorgegaan waarbij de eerste 15 jaar geleden is begonnen.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Recruit a Student is in 1999 opgericht en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een veelzijdige dienstverlener, waar uitzending, werving & selectie en Payroll hand in hand gaan. De database is voornamelijk gevuld met Hbo'ers en universitaire studenten.Als hét uitzendbureau voor studenten in Nederland bemiddelen wij in de leukste studenten bijbanen en startersfuncties. Met 20 vestigingen in Nederland en 3 in het buitenland bemiddelen wij functies voor een breed scala aan opdrachtgevers. Met meer dan 24 jaar ervaring en professionele medewerkers staan we graag voor studenten klaar om ze te helpen aan een geschikte job! Wil jij opdrachtgevers helpen zoeken naar talentvolle werknemers, maar zet jij je ook graag in voor talenten in hun zoektocht naar een passende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor uitbreiding van onze ambitieuze organisatie, zijn we op zoek naar nieuwe ondernemende partners.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in