+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Margraten.
Laad meer vacatures

Medewerker snijlijn en winkel Margraten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling in je werk en vind je het leuk om klanten blij te maken met vleesproducten? Bij Slagerij Kusters kun je aan de slag met verschillende taken. Je snijdt vlees, helpt klanten in de winkel en zorgt dat alles netjes is. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en altijd vriendelijk bent. Je werkt in een gezellig team en krijgt de kans om te leren en te groeien. Plus, je kunt gratis parkeren! Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het leuk om te wisselen tussen functies? Vind je het leuk om klanten te voorzien van een heerlijk stukje vlees en ben jij een echte teamplayer? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Als hoofdtaak richt jij je op het snijden van vleeswaren samen met je collega's van de snijlijn. Daarbij is het belangrijk dat je kunt samenwerken. Daarnaast hou je je bezig met de verkoop van deze vleeswaren in de winkel. Enthousiasme en klantvriendelijkheid is dus zeker van groot belang. - Snijden van vleeswaren; - Inpakken, stickeren en registreren van gemaakte producten; - Verkoop en afrekening van bestellingen van klanten; - Verkoopondersteuning door toonbanken netjes bij te houden; - Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden;

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een baan met een goede werk-privé balans? Wil je werken in een bruisende omgeving waar je gratis kunt parkeren? Dan hebben we de perfecte functie voor je! Als medewerker snijlijn en winkel bij onze Slagerij te Margraten, kun je 24 tot 38 uur per week aan de slag. We belonen jouw ervaring met een passend salaris, dat kan variëren, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarbij krijg je ook 10% personeelskorting op producten.

Wij vragen:

Wij vragen van jou: - Je bent klantvriendelijk. - Enige ervaring in soortgelijke functie is mooi meegenomen maar geen pré. Zolang jij gemotiveerd bent om het te leren pakken wij dit graag met je op;
- Flexibel inzetbaar van maandag t/m zaterdag;
- Werktijden van 06:30-15:30/09:00-18:00 - Bereid om beide diensten te werken, in zowel winkel als op de snijlijn;
- Tussen de 24 en 38 uur per week beschikbaar;

Waar ga je werken:

Kom werken bij slagerij Kusters in Margraten! Slagerij Kusters is een ambachtelijk familiebedrijf met een eigen slachthuis, worstmakerij, keuken met inmiddels 70 medewerkers gevestigd aan de Rijksweg in Margraten. Ze bereiden producten op ambachtelijke wijze, met veel respect voor dier, leefwijze en omgeving. Bij Kusters weet je precies waar het vlees vandaan komt, onder welke omstandigheden die dieren leven en welk voer ze eten. De vleesproducten van slagerij Kusters vind je op festivals, bij horecazaken en particulieren. Binnen het dynamische team wordt jouw expertise gewaardeerd en zet jij je in voor smaakvolle producten en een hoge klanttevredenheid. Twijfel niet langer, laat jouw passie voor koken tot zijn recht komen bij Slagerij Kusters!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in