+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Medemblik.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige en Studentcoach (Thuiszorgteam Medemblik) Medemblik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Omring

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Omring help je niet alleen cliënten, maar ook toekomstige zorgprofessionals. Als studentcoach en Verpleegkundige niveau 4 speel je een dubbelrol. Je begeleidt en coacht studenten, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en graag bij Omring willen blijven werken. Je werkt in de thuiszorg en krijgt speciale uren voor studentbegeleiding en trainingen. Je leert zelf ook elke dag. Een unieke kans om jouw kennis te delen en te groeien in je vak. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij je vakmanschap delen en een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de collega’s die een BOL of BBL opleiding volgen; de studenten?

Bij Omring leveren we de beste zorg dichtbij. Dat doen we nu en willen wij ook in de toekomst blijven garanderen. Daartoe leiden we continu potentiele zorgprofessionals op, op een manier waardoor zij zich welkom voelen, mogen leren, hun diploma behalen en graag bij Omring willen blijven werken.

Voor de thuiszorg zoeken wij nu een studentcoaches die deze rol combineren met de functie van Verpleegkundige niveau 4.

Wil jij je blijven inzetten voor de cliënten in de directe zorg en daarnaast je professionele steentje bijdragen aan de coaching/begeleiding van studenten tijdens hun opleiding en herken jij jezelf in de gevraagde competenties? Dan is dit de vacature die je zoekt en ben jij degene waarmee wij graag in contact komen.

Waar je komt te werken

Samen de beste zorg dichtbij. Dat is de missie van Omring. Dat is wat we met elkaar willen leveren; 24 uur per dag, 7 dagen per week. We gaan daarbij uit van de mens als individu, want iedereen heeft een eigen identiteit en wil zo zelfstandig mogelijk zijn of haar leven inrichten. Wanneer wij een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van leven dan doen we dat. Nooit meer dan noodzakelijk en altijd op een manier die bij de cliënt en zijn of haar omgeving past. Als zorgprofessional werk je op één van de teams maar geef je begeleiding aan een aantal (minimaal 6) studenten binnen de regio 4. De teams die hier onder vallen: Regio Medemblik, Wervershoof, Andijk. Maar de verbinding zal er ook zijn met de studentcoach uit de teams van Schagen, Zijpe, Opmeer/Abbekerk en Hollands Kroon ; Anna Paulowna, Wieringen en Wieringermeer.

Als studentcoach ben je in verschillende teams werkzaam (met de student mee) en zichtbaar.

Voor 9 uur van je contracturen (minimaal 24) word je uitgeroosterd van zorgtaken en pak je de coaching/begeleiding van meerdere studenten met enthousiasme en gedrevenheid op. Als studentcoach begeleid en coach je continue minimaal 6 studenten, individueel en groepsgewijs per opleidingsniveau. Wekelijks heb je contact met iedere student. Daarnaast heb je nauwe samenwerking met de praktijkopleider die jou bij de uitvoering van je rol coacht en informeert over relevante ontwikkelingen.

Dagelijks werk je of heb je contact met de directe collega’s op de afdeling of binnen het team die vanuit hun rol als professionele collega de student in het dagelijkse werk begeleiden. Naast het coachen van studenten treed je ook op als beoordelaar bij praktijktoetsen van studenten van je collega studentcoaches binnen omring.

Bij Omring vinden we professionele begeleiding van de studenten enorm belangrijk. Als studentcoach begeleid je de student op een positieve waarderende wijze waarbij de leervragen van de student centraal staan en de leerling uitgenodigd wordt vragen te stellen en kennis te delen. Je hebt als studentcoach een grote rol in de begeleiding van studenten waarvoor je bijbehorende faciliteiten krijgt zoals een substantieel aantal geoormerkte uren voor student coaching en verdieping van kennis middels o.a. aangeboden trainingen.

Uiteraard werk jij ook gewoon als Verpleegkundige in de thuiszorg mee in het dienstrooster. Zie jij het zitten om verantwoordelijkheid te nemen voor: 

Jij hebt

  • een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4, en bij voorkeur minimaal drie jaar werkervaring;
  • goede communicatieve, schriftelijke en sociale vaardigheden;
  • goede digitale vaardigheden;
  • de bereidheid om je te verdiepen in de verschillende opleidingen en de ontwikkelingen binnen het vakgebied.
  • Een contract van minimaal 24 uur of bent bereid om minimaal 24 uur te werken.

Jij bent

  • Een uitblinker in je vak en een rolmodel voor anderen;
  • Enthousiast en gedreven;
  • Uitstekend in staat op om een opbouwende (waarderende) manier feedback te geven en de student methodisch, met geduld en aandacht te begeleiden, op een manier die past bij de leervoorkeur van de student;
  • De aangewezen persoon om het (goede) leerklimaat en leersituaties van studenten op de agenda van de locatie/ het team te houden
  • Iemand die het goede gesprek aangaat. Zowel als het lastig is als wanneer het goed gaat;
  • In staat om op tijd te schakelen met je netwerk indien nodig en naar aanleiding van de voortgang van de studenten.

Dit zijn je arbeidsvoorwaarden  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in