+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Monnickendam.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige Swaensborch Monnickendam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.848 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

In ons verpleeghuis Evean Swaensborch in Monnickendam is geen dag hetzelfde. Niet alleen door de verschillende bewoners die er verzorgd worden, maar ook doordat onze medewerkers er zelf iedere dag iets speciaals van maken. Want bij Evean krijg jij de ruimte. Wie niet houdt van werken volgens vaste procedures, durft af te wijken van gebaande paden, écht gaat voor het welzijn van de bewoner en verder kijkt dan zijn of haar neus lang is, is in Swaensborch aan het juiste adres. Klinkt dat goed? Druk dan snel op de sollicitatieknop van deze vacature Verpleegkundige Swaensborch in Monnickendam, want hier kunnen we jouw ondernemende, creatieve geest én enthousiasme gebruiken!

Thuis bij Evean, hier kom je te werken:
Evean is een grote zorgaanbieder in Noord-Holland. Dit maakt dat Evean een interessante werkgever is. Wij zijn volop bezig met innovatieve ontwikkelingen. Er is volop ruimte voor jou om te blijven leren en om te groeien. 
Swaensborch is een locatie die zich kenmerkt door zijn gemoedelijke sfeer. Het huis heeft echt een wijkfunctie en is het enige verpleeg- en verzorgingshuis huis in Monnickendam. In het huis zijn, naast de dagbesteding, 3 kleinschalige woongroepen (KSW)  waar dementerende ouderen wonen. Dagelijks is er aanbod van activiteiten waarbij zowel bewoners als mensen uit de buurt van harte welkom zijn. Met deskundige collega’s willen we bereiken dat bewoners prettiger wonen en stellen we hun wensen en behoeften centraal. Draag jij als Verpleegkundige dezelfde visie en stel jij zelf ook de bewoners centraal? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

Dit is de rol van je leven:
Als verpleegkundige ben jij degene met een ”helikopterview”. Om de kwaliteit van zorg continue te verbeteren, zoek je de verbinding met jouw collega’s en weet je hen zodanig te coachen dat iedereen de optimale zorg verleent. Je bent vooruitstrevend en vind het daarom interessant om te kijken welke innovaties er ingezet kunnen worden om je collega’s zoveel mogelijk te ontlasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inzet van de medicijndispenser Medido. Uiteraard zorg je voor een juiste implementatie van de innovaties, door je collega’s hierin te scholen en bij te staan.
Door goed te luisteren naar de wensen en behoeftes van de bewoners bieden wij de breedste zorg die zij nodig hebben. Het welzijn en levensgeluk van de bewoners staan hierin centraal. In samenspraak met de bewoners creëer je de gewenste woon- en leefsfeer en lever je kwalitatieve zorg en begeleiding op individueel niveau. Iedere bewoner is immers uniek in zijn of haar wensen. Daarnaast ben je alert op het welzijn en de gezondheid van de zorgvrager. Je biedt een luisterend oor en schenkt positieve aandacht en daar waar nodig ook emotionele hulp.
Uiteraard is de samenwerking tussen jou en de behandelaren optimaal afgestemd op elkaar.

Je voelt je thuis bij Evean omdat
Wanneer je zorg verleent je bij alles wat je doet denkt: “hoe zou ik het zelf willen, voor mijn partner of mijn ouders”? Dit betekent dat jij je goed kunt inleven in de bewoners en hun naasten en weet wat voor hen belangrijk is.
De kernwaarden van Evean: “Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar & Samen” komen tot uiting in alles wat je doet.

Hoe zorgt Evean voor jou?
Als jij kiest voor Evean dan zorgen wij er voor dat jij met de juiste hulp en begeleiding een goede start zult krijgen. Tevens krijg jij:

  • Een salaris conform ons CAO VVT, FGW 45, max. € 3.848,27
  • Een contract voor 12 maanden en als je het naar jouw zin hebt, hebben wij zeker de intentie jou na afloop een vast contract aan te bieden!
  • Een contract voor 24 tot 32 uur per week waarbij je werkt volgens rooster
  • Reiskostenvergoeding conform ons CAO VVT
  • Bewoners, familieleden en enthousiaste collega’s die jouw inzet waarderen!

Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Vaste eindejaarsuitkering van 8.33% (dus een 13de maand!)
  • Fiscale voordelen (bv smartphone/(elektrische) fiets/ aanvullende reiskosten)
  • Pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en een collectieve ziektekostenverzekering (korting op de aanvullende ziektekostenverzekering)
  • Gratis lidmaatschap van Espria Ledenvereniging die jou op producten van de Espria Ledenvereniging korting geeft

Persoonlijke ontwikkeling:
Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Maar wij ook, dit juichen we alleen maar toe!
Daarom hebben wij bij Evean het Centrum voor Talentontwikkeling, waar wij jou volop mogelijkheden kunnen aanbieden om als persoon, qua kennis of wat betreft vaardigheden te kunnen groeien.
Bijvoorbeeld door:

  • E-learnings in jouw persoonlijke leeromgeving waarbij jij zelf de regie in handen hebt
  • Het volgen van interne of externe opleidingen om nog meer vaardigheden onder de knie te krijgen om deze op peil te houden
  • De onbeperkte toegang tot GoodHabitz, waar je online trainingen kan vinden als Mindfulness, talen leren, enz. en het Vitaliteitsplein

Wat breng jij mee om de juiste zorg te bieden?

  • Een diploma Verpleegkunde niveau 4 (MBO-VPK) en een BIG-registratie
  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ook ervaring met de oudere zorgvrager
  • Je bent in staat je eigen werk te organiseren en je kunt adequaat handelen bij onverwachte gebeurtenissen op de afdeling
  • Bij indiensttreding dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen

Enthousiast en wil jij kennis met ons maken? 
Stuur dan jouw motivatie en CV in via de sollicitatiebutton van deze vacature Verpleegkundige Swaensborch. Voor meer informatie over deze baan kun jij contact opnemen met: Jaimie Sachs, Corporate recruiter via telefoon: 06-22847923 of email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Reageren kan zolang de vacature online staat. Hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen dan wordt de vacature gesloten. 
Evean vindt diversiteit en inclusiviteit belangrijk. Hier besteden wij daarom volop aandacht aan binnen onze organisatie. Bij Evean kun en mag je zijn wie jij bent. Iedereen is van harte welkom bij ons.

Evean…… Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar, Samen

Wij zoeken het liefst zelf naar nieuwe collega’s, dat vinden we wel zo persoonlijk. Acquisitie naar aanleiding van deze of andere vacatures van Evean wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in