+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

Functie als Business Analist bij een innovatieve verpakkingsspecialist Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van IT en business binnen een toonaangevend familiebedrijf in de verpakkingssector. Als Business Analist speel je een cruciale rol in het verbinden van businessbehoeften met technologische oplossingen, met de focus op operationele uitmuntendheid en klantinnovatie. Geniet van de flexibiliteit van hybride werken, een omgeving die groei en ontwikkeling stimuleert, en een marktconform salaris. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een HBO/WO achtergrond in de richting van Business IT & Management, Informatica, Bedrijfskunde en heb je al een aantal jaar ervaring in de richting van Business IT? Krijg je energie van het identificeren, analyseren en specificeren van informatie om deze zo bruikbaar mogelijk te maken voor de organisatie? Lijkt het jou interessant om te werken voor een innovatief familiebedrijf binnen de verpakkingssector? Dan is dit bedrijf gevestigd in Nijkerk op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Deze organisatie is gespecialiseerd op het gebied van verpakkingen. Ze bieden verschillende diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van verpakkingen, het adviseren van opdrachtgevers over de juiste look & feel en het maken van dummy (test-) verpakkingen. De sector waarin zij actief zijn is de FMCG branche. Hun klanten bestaan dan ook met name uit grootschalige retailers (waaronder Jumbo Nederland), A-merkeigenaren en drukkerijen. De organisatie heeft c.a. 40 medewerkers in dienst en bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar.

Wat ga je doen?
Door de ontwikkelingen in het bedrijf, zijn zij op zoek naar uitbreiding binnen hun IT-afdeling. Als Business Analist ben je binnen dit bedrijf de schakel tussen business, IT en de architectuur. Jij bent in staat de businessanalyse te combineren met een technologisch gerichte rol. Ook draag je de verantwoordelijkheid voor het omzetten van de businessproblematiek naar een solide oplossing. Dit alles doe je met het oog op het verhogen van de operational excellence van de organisatie en de innovatie van de klanten. Daarnaast is het bij deze organisatie mogelijk om hybride te werken. Uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris op basis van jouw relevante werkervaring. Tot slot is er voldoende mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

  • Je hebt 2+ jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Je hebt kennis en ervaring met testmethodieken; 
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van projecten;
  • Je bent bekend met privacy en security regelgeving; 
  • Je bent in het bezit van een HBO/WO opleiding in de richting van Business IT & Management, Informatica, Bedrijfskunde, International Business & Management of een vergelijkbare opleiding. 
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in