+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Bedrijfsleidster Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ter Horst van Geel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van een drukke winkel waar altijd iets gebeurt? Dan is deze baan iets voor jou. Je zorgt ervoor dat alles in de winkel goed loopt. Als er veel klanten zijn, weet jij precies wat er moet gebeuren. Je kijkt of je team klaar staat om klanten te helpen. Ook zorg je dat de verkoop goed gaat en praat je met je team over hoe het gaat. Je bent echt een teamspeler en houdt van aanpakken. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ineens stroomt je winkel vol met klanten. Geen punt, want op zulke momenten ben jij op je best. In één ogenblik zie je of de juiste mensen op de juiste plek staan en klaar zijn om onze klanten te adviseren en inspireren. Je houdt de verkoop nauwlettend in de gaten, bespreekt de targets met je team en stuurt aan waar nodig. Je gaat ervoor!



Gevraagd

En je enthousiasme slaat direct over op je collega’s: de winkel lééft! Ondertussen ben je ook druk met ideeën om jouw winkel op de kaart te zetten. Kansen zien en proactief aan de slag gaan: hier word jij gelukkig van.

Klinkt dit als jouw ideale werkdag? Lees dan snel verder!



Aanbod

Ter Horst van Geel biedt jou een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie voor minimaal 28 uur met natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden en fijne dosis teamspirit. Je bent regelmatig in het weekend vrij! Daarnaast ontvang je personeelskorting (en op speciale avonden nog eens extra korting) op de hele collectie zodat ook jij kunt stralen. Je komt meteen in dienst bij Ter Horst van Geel en als het van beide kanten goed bevalt is er zeker zicht op een vaste aanstelling.

Interesse? We zijn erg benieuwd naar je reactie!



Bedrijfsomschrijving


Van chique little black dress tot en met comfortabele sweater: de collectie van Ter Horst van Geel is zo veelzijdig dat er voor elke vrouw wel iets tussen hangt. Maar het grootste verschil maken we met onze klantgerichtheid, zowel in onze winkels als online. Voor onze klanten betekent dat: altijd een persoonlijk advies dat je laat stralen. En voor onze medewerkers: werk waarvan je ook zelf een grote glimlach krijgt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in