+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Noordwijk (ZH).

Full-Stack Developer (Remote werken vanuit Spanje) Noordwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Decos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

WANTED: FULL-STACK DEVELOPER (REMOTE VOOR EEN NEDERLANDSE ORGANISATIE)

Ben jij een expat aan de Spaanse Costa of in het bruisende Madrid en wil jij werken voor een Nederlandse organisatie? Dat kan bij Decos! Ons team van Customer Support Consultants in Spanje wordt steeds groter en wij breiden dit graag uit met een ervaren Full Stack Developer. Woon jij in Spanje en weet jij alles van .NET, C# en Azure? Kom dan met ons meebouwen aan onze innovatieve oplossingen!

WHO ARE WE?
Decos draagt bij aan een wereld waar we de kracht van technologie inzetten om een positieve impact te creëren. Wij zijn elke dag op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen die onze klanten helpen hun wereld een betere plek te maken. Door deze digitale innovaties, maken we het verschil en hebben we een positieve global impact. Decos kent verschillende entiteiten en locaties, met elk een eigen specialisatie. In India en Canada zijn onze collega's gespecialiseerd in Healthcare & Life Sciences, terwijl ons team van Doclogic in Raalte zich richt op Educatie, Gezondheidszorg & Zakelijke Dienstverlening. Onze collega's bij CenterOne hebben hun expertise toegespitst op het optimaliseren van klantprocessen voor vergunningsverlenging, handhaving en toezicht.

Op het Decos hoofdkantoor, in Noordwijk, focussen we ons voornamelijk op het creëren van digitale oplossingen voor overheidsorganisaties. Oplossingen waardoor zij intern makkelijker kunnen samenwerken, oplossingen waardoor zij hun dienstverlening kunnen verbeteren en oplossingen die de communicatie tussen burger en gemeente makkelijker maken.

Nieuwsgierigheid is de drijvende kracht achter innovatieve en brengt ons echt verder. Wij stoppen pas als we de beste oplossing hebben gerealiseerd, de aanhouder wint. Om dit te bereiken geven we je vrijheid en verantwoordelijkheid: we geven je kansen, bieden je ruimte om te ontwikkelen om vervolgens verder te komen, wij zijn de mogelijkmakers.
Onze nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat wij ook buiten de grenzen van Nederland op zoek gaan naar talent. Dit zorgt dat jij als Nederlander in Spanje ook de mogelijkheid hebt om voor ons op afstand te werken. Wij kunnen dit bereiken omdat we geloven in een bepaalde mate van vrijheid en verantwoordelijkheid: zolang je de doelen haalt krijg je van ons de vrijheid op welke manier dit gebeurd.

WE ARE LOOKING FOR…
…een Full-stack Developer die het leuk vindt om samen met een team te werken aan innovatieve oplossingen voor de publieke sector! Als Full-stack Developer binnen Decos zul je op Agile werkwijze samenwerken met Product Owners, Developers en QA-ers om onze softwareproducten en -architectuur constant te optimaliseren en te onderhouden, dit gebeurt zowel On-Premise als in een SAAS/Cloud omgeving. Doordat je reeds bekend bent met .NET, Visual Studio, Docker en Kubernetes kun je snel jouw waarde toevoegen aan onze oplossingen! Dit betekent dat je al ervaring hebt hoe het is om een oplossing in de cloud te bouwen en in productie te onderhouden. Je houdt je tijdens deze functie bezig met het opsporen van bugs en het oplossen hiervan, het inrichten van koppelingen in samenwerking met de klant, maar ook het reviewen en toetsen van code. Dit alles doe je op basis van een Agile werkproces waarbij wij korte sprints hanteren van twee weken.

Gevraagd

SKILLS & REQUIREMENTS
  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding op IT gebied;
  • Experience in .NET Framework and C#
  • Experience in HTML, CSS, JavaScript, JQuery, Angular 7+
  • Experience in SQL Server (Basic Knowledge)
  • Experience REST Web Services, Web APIs
  • Basic Knowledge on Azure Cloud Services, Azure Bus service, Storage Account, Azure SQL
  • Basic Knowledge of CI/CD, Azure Devops for Project Management
  • Azure Servicebus
  • .Net core
  • Azure: AKS
Good to Have:
  • Understanding of Agile methodologies (Scrum Framework)
  • Entity FrameworkASP.NET web forms
  • GIT
  • Elastic stack


Aanbod

WHEN: NOW!

Ben jij de Full-stack Developer die het leuk vindt om vanuit Spanje bij een Nederlandse organisatie te werken en wil jij graag werken met een internationaal team? Stuur dan je motivatie en CV naar ons op en vertel waarom jij een waardevolle toevoeging bent voor Decos. Wie weet ontmoeten we jou dan binnenkort voor een virtuele kop koffie. Heb je vragen over deze zonnige uitdaging? Neem voor meer info contact op met Sylvia de Jezus op +34 699347418 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Onze klanten zijn overheden en semi overheden, daarom is het belangrijk dat je in deze rol rekening houdt met beveiliging en privacy.
Het gehele recruitmentproces houden wij in eigen beheer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in