+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuth.
Laad meer vacatures

Productietoppers dagdienst gezocht! Nuth

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,39 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij de grootste radiator fabrikant van Europa, Stelrad, kun je aan de slag als Productie Medewerker. Je leert verschillende taken en wordt een expert in het maken van radiatoren. Je werkt in een team en zorgt dat alles goed loopt. Je krijgt een opleiding en een goed startsalaris. Ook is er een app om alles makkelijk te regelen. Het bedrijf is heel goed in wat ze doen en maakt de meest energiezuinige radiatoren. Dit is je kans om deel uit te maken van een team dat echt iets bijzonders maakt. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij weten hoe een radiator wordt gemaakt? Kom dan werken bij één van de grootste radiator fabrikanten van Europa! Stelrad is vandaag de dag dé marktleider in Europa, op het gebied van de productie van radiatoren. Deze positie danken zij aan de dagelijkse gedrevenheid van hun medewerkers. Als Productie Medewerker bij Stelrad ben je samen met je team verantwoordelijk voor de hele productie van radiatoren. Je zult verschillende werkplekken aanleren, waardoor je allround inzetbaar bent. Je hoofdtaken zullen bestaan uit: - Machines bedienen - Diverse soorten radiatoren afmonteren - Kwaliteitscontroles uitvoeren - Radiatoren afstapelen Om alvast een beeld te krijgen van het bedrijf waar jij wellicht gaat werken kun je onderstaand introductiefilmpje bekijken:

Wij bieden:

Wil jij starten bij deze marktleider? Lees dan snel wat wij jou zullen bieden! Namelijk.. - Een startsalaris van €14,39 bruto per uur - Een gedegen opleiding van minimaal 2 weken fulltime zodat je een werkplek helemaal eigen kan maken - Een fulltime baan van 7:00 tot 15:30 en van maandag tot en met vrijdag - Reiskostenvergoeding van €0,19 vanaf 3 km enkele reis Ga je starten via Timing? Regel dan alles voor jouw werk op één plek! De Timing app! - Altijd de laatste planning binnen handbereik - Direct toegang tot jouw loonstroken en contracten - Leer Timing én jouw werkplek kennen door de ‘Aan de slag’ functie Ga jij de uitdaging aan? Download de Timing app!

Wij vragen:

Als Productiemedewerker ben jij stressbestendig, leergierig en kun je nauwkeurig te werk gaan. Verder kun je goed met je collega's samenwerken en kun je snel schakelen. Voor deze functie is het belangrijk dat jij de Nederlandse taal voldoende beheerst. - Jij bent fulltime inzetbaar - Pro-actieve houding & oplossingsgericht - Je hebt eigen vervoer om tot onze locatie in Nuth te komen

Waar ga je werken:

Caradon Stelrad is een producent van een veelzijdig assortiment radiatoren die perfect doen wat ze moeten doen: warmte afgeven. Als producent zijn ze absolute pioniers in Europa, in het ontwikkelen en innoveren van radiatoren. Al sinds 1960 rollen er dagelijks verschillende soorten en maten radiatoren van de productielijn. Deze toppositie danken zij aan de dagelijkse gedrevenheid van onze medewerkers om radiatoren te ontwerpen, te produceren en te verschepen. Bovendien maakt Stelrad, dankzij hun unieke ECO-technologie, de meest energiezuinige radiatoren op de markt. Wil jij behoren tot dit gedreven team en deel uitmaken van dit mooie bedrijf? Solliciteer dan via bovenstaande knop of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in