+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oisterwijk.
Laad meer vacatures

Schilder Oisterwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Faber vind je schilderwerk dat echt bij je past. Of je nu houdt van werken bij mensen thuis of liever aan grote projecten, wij hebben de perfecte plek voor jou. We kijken naar wat jij goed kunt en wat je leuk vindt. Je doet verschillende dingen zoals schuren, schilderen en houtreparaties. Ook kun je bij ons punten verdienen voor cadeaus en uitjes. We organiseren leuke activiteiten zoals een barbecue en cursussen. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij Faber bieden we schilderprojecten in West-Brabant aan die perfect bij jou passen! Of je nu de voorkeur geeft aan renovaties bij particulieren thuis of liever betrokken bent bij grootschaliger onderhoud, wij hebben werk voor jou in jouw regio. Aan de hand van jouw talenten en voorkeuren ga je aan de slag met diverse werkzaamheden zoals schuren, gronden, lakken, houtrot- of betonreparaties, kitten, behangen of zelfs glaszetten. Laat ons weten waar je goed in bent en wij vinden de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

Bij Faber verwelkomen we schilders van alle ervaringsniveaus. We vinden een plek voor jou waar je zelfstandig aan de slag kunt, of waar je samenwerkt met andere schilders om jouw vaardigheden te verbeteren. Als je in het bezit bent van een rijbewijs B, eigen vervoer en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal, maakt dat jou nog makkelijker inzetbaar! Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen wij je graag om deze kosteloos via Faber te behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bekijken we een passend salaris, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden als schilder. Denk aan een bruto maandbedrag tussen de €2.600,- en €3.300,- dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je gaat pensioen opbouwen volgens de pensioensregeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren wacht er een vast contract op je. We willen namelijk dat je zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je jarenlang met plezier zult werken. Daarnaast verdien je met elk gewerkt uur punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. We zien je ook graag verschijnen bij onze jaarlijkse barbecue, borrels en bij alle cursussen die wij kosteloos aanbieden aan onze vakkrachten!


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag met projecten die passen bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn elke dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je altijd met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat, en om ervoor te zorgen dat je op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in