+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oudewater.
Laad meer vacatures

Zelfstandig Werkend Kok Oudewater

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Broeck Oudewater

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Broeck Oudewater

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.200 - € 3.100 p/m

Vacature in het kort

In ons team in de keuken werk je samen om gasten blij te maken met lekker eten. We zijn elke dag open en serveren ontbijt, lunch en diner. Je helpt bij alles en zorgt dat alles goed smaakt en er mooi uitziet. We vinden onze medewerkers heel belangrijk en zorgen goed voor ze. Bij ons krijg je de kans om te groeien en beter te worden in je werk. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als onderdeel van de keukenbrigade werk je samen met het keukenteam om alle gasten te voorzien van heerlijke gerechten. Broeck Oudewater is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het keukenteam verzorgt de lunch, diner en banqueting partijen. Je ondersteunt op allerlei onderdelen en zorgt ervoor dat er een eenheid is in smaak, producten en uitgifte.

Onze medewerkers zijn ontzettend belangrijk voor ons, daarom willen wij goed voor jullie zorgen. Indien je een fulltime contract hebt, zal je minimaal 1 volledig weekend per maand vrij zijn. Daarnaast verdelen wij de werkzaamheden over 4 dagen (of 5 dagen indien dit gewenst is).

Doordat er veel activiteiten zijn binnen het restaurant/ hotel, is er geen 1 dag hetzelfde en word jij uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien in het koksvak! Je eigen inbreng is super waardevol en hier wordt goed naar geluisterd. Je helpt mee om dit jonge bedrijf (operationeel gestart in maart 2021) verder te laten groeien.

Deze functie is beschikbaar per direct en vanaf minimaal 24 uur tot fulltime.

Gevraagd

Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt je handen uit de mouwen steken en stressbestendig te werk gaan. Je hebt een horeca-hart en wilt iedere gast in de watten leggen.

Aanbod

Werken bij Broeck Oudewater betekent dat je werkt in een gezellig en ontzettend divers team. We luisteren goed naar elkaar en helpen elkaar iedere dag. Vanuit het management of collega's word je goed begeleid in je functie zodat je zelfstandig te werk kunt gaan. Ontwikkeling is voor ons belangrijk en we bekijken wat je eigen doelen zijn en hoe wij als werkgever hier in kunnen bijdragen.

Doordat wij 7 dagen per week geopend zijn, is er ruimte om te schuiven in je eigen rooster. Voor jou en ons wel zo makkelijk!

Wij zorgen goed voor ons personeel; je krijgt een goed salaris voor je werkzaamheden, je overuren worden gecompenseerd en wij bieden verschillende trainingen en persoonlijke begeleiding indien je hier behoefte aan hebt.

Benieuwd naar de funcite en heb jij al zin in een kop koffie of thee? Solliciteer dan nu naar de functie Zelfstandig Werkend Kok bij Broeck Oudewater. Wie weet spreken wij elkaar snel.

Uren

24 - 40 uur
Uren zijn flexibel te bepalen!

Salaris

€ 2.200 - € 3.100 p/m
Afhankelijk van relevante werkervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in