+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Zelfstandig werkende kok Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Heb jij een hart voor het bereiden van culinaire meesterwerken? Verlang je ernaar om jouw gastronomische vaardigheden ergens anders te ontwikkelen? Dit is je kans! We zijn op jacht naar een zelfstandig werkend kok met een frisse blik. Zoek je een spannende nieuwe rol? Vertel ons wat je zoekt en we vinden de perfecte positie die bij jou past! #Vastdienstverband

Wat bieden wij jou
  • Salaris afgestemd op jouw ervaring en wensen!
  • Wij helpen jouw zoeken naar je droombaan!
  • Wij ondersteunen jou in je ontwikkeling!
  • Een ruime keuze uit een divers aanbod van banen!
  • Gezellige & professionele ondersteuning vanuit ons
Wie ben jij

Als zelfstandig werkend kok ben je voor geen enkele uitdaging in de keuken te vinden! 😉 Wanneer we samen de ideale baan voor jou zoeken, is het handig als:

  • Jij niet per direct op zoek bent naar een nieuwe baan;
  • Jij ervaring hebt als zelfstandig werkend kok.
Wat ga je doen

Beeld je in: een universum vol met gastronomische ontdekkingen! Daar waar jouw passie voor koken volledig tot bloei kan komen. Met jouw ervaring als zelfstandig werkend kok wachten er talloze mogelijkheden op je. Iedereen kan niet wachten om van jouw gerechten te genieten. Wij zorgen voor het vinden van de ideale positie voor jou. Zo kun je je richten op wat je echt graag doet: het veroveren van harten met je culinaire vaardigheden! Fantastisch, nietwaar? Stop met het afstruinen van vacaturepagina's; wij nemen die taak op ons. Verkies je het verdiepen in recepten boven het zoeken naar banen? Dan ben je hier aan het perfecte adres!

Waar ga je werken

Ontdek Tempo Team Hospitality, hét meest levendige uitzendbureau in de Nederlandse horecawereld! Jouw jobgeluk staat bij ons op 1. Wij zetten ons in om jou te doen uitblinken in de rol van zelfstandig werkend kok. Maak je klaar voor een reis vol passie, vreugde en gastronomische vindingrijkheid. Wij gaan samen op zoek naar dé ideale positie! Waar je niet alleen je werk doet, maar ook echt schittert!

Sollicitatie

Ben je al benieuwd? Begrijpelijk! Zet de stap, solliciteer nu en wij duiken meteen voor jou in de actie. Heb je nog vragen? Geen zorgen! Neem gerust contact op. Bel of stuur mij, Kim, een WhatsApp-berichtje. Ik sta klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Laat de avontuur beginnen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in