+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Putten.
Laad meer vacatures

GZ-psycholoog verslavingsproblematiek Putten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.108 - € 6.264 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Complexe cliënten met een dubbele diagnose. Jij zorgt ervoor!


Jouw nieuwe baan

Als regiebehandelaar ben je betrokken bij de behandeling van cliënten met een dubbele diagnose. Jij bent er voor cliënten met een verslavingsproblematiek en psychiatrische problematiek, zoals persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsproblematiek, trauma en ontwikkelingsproblematiek. Je participeert in het intakeproces, verricht diagnostiek en bent verantwoordelijk voor het behandelproces. Zowel individueel als groepsgericht, geef je behandeling door middel van onder andere CGT, schematherapie, EMDR, systeem- en relatiegesprekken. Ook participeer je in het multidisciplinaire behandelingsoverleg, in de beoordeling van nieuwe intakes én het overleg daarover.

Het team waar je lid van bent, laat zich het beste omschrijven als creatief, capabel en collegiaal. Dit team werkt hard en heeft plezier in dit werk. Vanuit eigen expertise coach jij teamleden, zoek jij de samenwerking op en benut je de expertise van het team.


Jouw nieuwe werkplek

De afdeling waar jij werkt heeft onlangs een transitie naar volledig poliklinisch behandelen doorgemaakt. Op dit moment gaat veel aandacht naar de afronding en vormgeving hiervan. Jouw 25 collega’s staan te popelen om samen met jou deze transitie verder vorm te geven. Met jouw komst is dit team namelijk nóg sterker in wat het doet. Wat dat is? Specialistisch en flexibel aansluiten bij de hulpvraag van een complexe doelgroep. Daarbij zoek jullie samen met de cliënt naar manieren om gezond gedrag te vergroten.

Jullie omarmen de visie van Machteld Huber, focussen op positieve gezondheid en doen dat vanuit een schemagerichte methodiek. Het team werkt transmuraal vanuit de polikliniek. Jullie zijn gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met zowel ernstige verslavingsproblematiek, als ernstige psychiatrische problematiek. Ook is het mogelijk om een ambulante detox te volgen en cliënten een periode intensiever te behandelen.

Het werkgebied van jouw zorglocatie strekt zich uit over Flevoland, Eemland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Een polikliniek voor behandeling van verslavingsproblematiek en psychiatrische problematiek. Jouw afdeling en een High Intensieve Care afdeling zijn samen in één gebouw gevestigd.


Wat breng je mee?

Jij hebt …

  • een heldere visie die uitgaat van herstelgerichte zorg en positieve gezondheid;

  • een (bijna) afgeronde opleiding tot gz-psycholoog inclusief bijbehorende BIG-registratie;

  • affiniteit en/of ervaring met patiënten met (ernstige) psychiatrische problematiek;

  • altijd goed gefunctioneerd in een multidisciplinair team;

  • bij voorkeur ervaring in het geven van schematherapie, CGT en EMDR.

Arbeidsvoorwaarden

Als grote organisatie met meerdere vestigingen kan je nieuwe werkgever goed inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Jullie kijken samen naar wat jij nodig hebt in je werk.  De cao ggz is van toepassing op jouw functie (FWG 65). Het salaris bedraagt minimaal 4.108 euro en maximaal 6.264 euro bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je tekent een contract voor minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week voor onbepaalde tijd. Ook mag je rekenen op:

  • Een eindejaarsuitkering.

  • Een goede pensioenregeling.

  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur.

  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarmee jij de optie hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in