+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.

GZ-psycholoog | regiebehandelaar Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.264 p/m

Vacatureomschrijving

Jouw bijdrage aan de behandeling van cliënten met complexe psychiatrische problemen is onmisbaar. Elk van hen heeft een uniek verhaal en specifieke uitdagingen.


Jouw nieuwe baan

In jouw rol als GZ-psycholoog en regiebehandelaar ben jij de spil in dit gebiedsteam, waar je dagelijks het verschil maakt in de levens van cliënten met complexe psychiatrische problematiek. Je beheert een gevarieerde caseload en levert maatwerk in de behandeling, waarbij elk ziektebeeld en elke cliënt zijn eigen unieke benadering vereist.

Jouw expertise en inzichten zijn essentieel in het ontwikkelen van behandelplannen en het waarborgen van de kwaliteit van zorg. Binnen het team neem je een leidende rol op je, waarbij je het overzicht behoudt en zorgt voor continuïteit in de zorgprocessen. Als mentor en coach voor collega's draag je bij aan hun professionele ontwikkeling en stimuleer je een samenwerkingscultuur die gericht is op innovatie en verbetering van patiëntenzorg.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt in een inspirerende en dynamische omgeving in de regio Flevoland, binnen een gebiedsteam dat een sleutelrol speelt in de gemeenschap. Het team bestaat uit ongeveer 10 tot 15 gedreven professionals die zich inzetten voor geïntegreerde, specialistische ggz. Dankzij de kleinschaligheid van het team ontstaat er een hechte samenwerking, wat de kwaliteit van zorg ten goede komt.

De focus ligt op het leveren van maatwerk voor elke cliënt, met een sterke nadruk op innovatie en het toepassen van nieuwe behandelmethoden.

De werklocatie bevindt zich in een regio die bekendstaat om haar proactieve aanpak in de geestelijke gezondheidszorg en continue streeft naar verbetering en vernieuwing in de behandeling van psychiatrische aandoeningen.


Wat breng je mee?

Jij bent de ideale kandidaat voor deze functie wanneer je jouw opleiding tot GZ-psycholoog of psychotherapeut hebt voltooid (bij voorkeur met VCGT registratie) en een BIG-registratie.

Verder:

  • voel jij je thuis in een multidisciplinair team;
  • benader je patiënten met een transparante en herstel ondersteunende visie;
  • is het bezit van een rijbewijs essentieel voor deze rol.
Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 28 - 36 uur per week. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz. Je ontvangt een salaris tot maximaal 6.264 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in