+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.

GZ-psycholoog Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jij bent een interim GZ-psycholoog die een persoonlijke touch aanbrengt in de behandeling. Daarom pas jij perfect bij dit team, dus lees snel verder!


Jouw nieuwe baan

Tijdens jouw werkweek neem jij de intakes als diagnostiek, en de behandeling van de volwassenen cliënten onder jouw hoede. Binnen het team maken jullie voornamelijk gebruik van methoden zoals CGT, ACT, EMDR en schematherapie. Je fungeert ook als regiebehandelaar in samenwerking met basispsychologen, waarbij het geven van werkbegeleiding en het gezamenlijk uitvoeren van evaluatiegesprekken tot je taken behoren. Je voert intakegesprekken, diagnostiek en persoonlijkheidsonderzoek uit, inclusief ADHD- en/of ASS-onderzoek. Daarnaast stel je behandelplannen op, voer je deze uit en evalueer je ze. Individuele en mogelijk ook groepsbehandelingen behoren tot je taken. Tijdens multidisciplinaire overleggen bespreek je de voortgang van behandelingen en draag je actief bij aan collegiale discussies. Tot slot lever je een actieve bijdrage aan de deskundigheidsbevordering en ontwikkeling van het team.


Jouw nieuwe werkplek

Deze ggz-instelling gaat voor maatwerk en geen gewone zorg. Hierdoor maken zij het verschil met andere organisaties. Het doel van de behandeling is dat cliënten en hun naasten leren om te gaan met waar zij tegenaan lopen in het dagelijks leven. Vanuit daar kunnen ze verder groeien naar zijn of haar persoonlijk doel.

Jouw team bestaat uit een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, 3 basispsychologen en een arts. De sfeer is zeer plezierig, en iedereen staat voor elkaar klaar. Als zelfsturend team maken jullie je hard voor de beste zorg en zijn jullie gericht op een persoonlijke aanpak. De omgeving en persoonlijkheid van de cliënt staan centraal. Jullie maken gebruik van CGT, schematherapie, ACT en EMDR. Ook zoeken jullie de samenwerking op met het team kind & jeugd die te vinden is in hetzelfde pand.

Gezelligheid en teambuilding dat ga hier zeker vinden. Jullie genieten regelmatig samen van diners, lunches buiten de deur en verfrissende wandelingen. In dit team staat niet alleen werk centraal, maar ook het delen van mooie en uitdagende momenten in jullie persoonlijke leven.


Wat breng je mee?

Als betrokken, creatief, goed samenwerken en enthousiasme woorden zijn die jou omschrijven dan hebben wij dé functie voor jou. Verder ontmoeten wij jou graag als jij trots een BIG-registratie op zak hebt als GZ-psycholoog. En je als een vis in het water voelt in een professioneel team.


Arbeidsvoorwaarden

Wat fijn aan deze zzp-opdracht is dat je de opdracht zelf kunt samenstellen. Het aantal uur, jouw werkdagen en het uurtarief zijn namelijk allemaal bespreekbaar. Werk je liever in loondienst? Ook dat is hier mogelijk.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in