+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rhoon.
Laad meer vacatures

Schilder Rhoon

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuw avontuur als schilder? Sluit je aan bij ons team en werk aan mooie projecten in jouw regio. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, er is plek voor jou. Je kiest zelf hoe vaak je betaald wilt worden en welk pensioenplan bij je past. Bij ons kun je ook cursussen volgen om beter te worden in je vak. Verdien punten met ons spaarsysteem voor leuke extra s. En vergeet onze zomerbarbecue en winterborrels niet! Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Sta je te popelen voor een nieuw avontuur als schilder in Zuid-Holland? Sluit je aan bij ons team en start bij een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu particuliere woningen wilt laten stralen of wilt werken aan grootschalige projecten met een team, wij vinden de perfecte match om jouw vaardigheden te laten schitteren. Jouw taken kunnen variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparaties, en zelfs behangen of glaszetten. Jij geeft aan waar jouw talenten liggen, en wij vinden de ideale werkplek voor jou als schilder.


Ben jij het?

Je bent een ervaren schilder die zelfstandig kan werken, maar ook graag in teamverband werkt aan grotere projecten. Ook als je weinig of geen ervaring hebt, ben je bij ons welkom! Het is belangrijk dat je redelijk Nederlands spreekt en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, bieden wij de mogelijkheid om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw ervaring en vaardigheden stellen wij een passend salaris vast tussen €2.600,- en €3.300,-. Je hebt de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling, en je kunt zelf kiezen voor de pensioensregeling die het beste bij jou past. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je langdurig met plezier zult werken. Een vast contract behoort tot de mogelijkheden bij goed functioneren in de nabije toekomst. Als schilder bij Faber ben je meerdere keren per jaar welkom op onze locatie om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen tot een nóg betere vakman. Met ons spaarsysteem verdien je punten voor ieder gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en zelfs complete weekendjes weg! Tot slot kijken wij, samen met je Fabercollega’s, uit naar je aanwezigheid tijdens onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Bij Faber ga je aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! We vinden een werkplek die perfect bij jou past, zodat je iedere dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. We zijn dagelijks bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen, zo blijven we op de hoogte van jouw voortgang en zorgen we ervoor dat jij je altijd goed voelt op je werk. Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in