+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijen.
Laad meer vacatures

Schilder Rijen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Wij vinden de perfecte werkplek voor jou in West-Brabant. Of je nu van kleine klussen houdt of liever aan grote projecten werkt, wij zorgen dat je taken passen bij wat je leuk vindt. Ervaring maakt niet uit, we helpen je groeien. Je krijgt een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je punten verdienen voor leuke extra s zoals gereedschappen en uitjes. Plus, we organiseren gezellige evenementen en gratis cursussen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als schilder in West-Brabant? Wij plaatsen je bij een opdrachtgever in jouw regio die perfect bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere opdrachten of liever werkt aan grootschalige projecten, bij ons staat nauwkeurig en verantwoordelijk werken voorop. Als schilder omvat je takenpakket verschillende aspecten, van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Op basis van jouw ervaring en vaardigheden vinden we de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

We verwelkomen schilders van alle ervaringsniveaus. Of je nu begeleiding nodig hebt of direct zelfstandig aan de slag kunt, wij zoeken de juiste match voor jou. Een rijbewijs B en redelijke beheersing van het Nederlands zijn belangrijk. Ook is het hebben van een VCA-certificaat essentieel, maar als je deze nog niet hebt, helpen we je graag om deze via Faber kosteloos te behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bekijken we een passend salaris, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden als schilder. Dit ligt tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je pensioenopbouw wordt afgestemd op jouw wensen, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. Ons beloningssysteem laat je punten verdienen bij elke gewerkte uur, in te wisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Daarnaast heten we je graag welkom op onze jaarlijkse barbecue, borrels, en bieden we kosteloze cursussen aan om je vaardigheden te ontwikkelen.


Waar jij werkt

Bij Faber zoeken we voor jou als schilder een werkplek die perfect past bij jouw kwaliteiten. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan, en staan altijd klaar om je vragen en zorgen te beantwoorden. Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen en samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in