+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).
Laad meer vacatures

Projectleider Bouw Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connetix

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 5.200 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop

Vacature in het kort

Als Projectleider Bouw van diverse woningbouwprojecten leid je het proces van ontwikkeling tot oplevering, binnen vastgestelde budgetten en kwaliteitsnormen. Met jouw enthousiasme en coachende vaardigheden manage je meerdere projecten en smeed je een sterk team. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Projectleider Bouw van verschillende soorten woningbouwprojecten ben je verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering. Je leidt het proces vanaf de overdracht vanuit de ontwikkelingsfase tot aan de afronding van de laatste details bij oplevering. Samen met een team van collega's werk je aan het realiseren van projecten binnen vastgestelde budgetten, deadlines en kwaliteitsnormen. Je hebt de capaciteit om meerdere projecten gelijktijdig te managen, en dit doe je met enthousiasme en coachende vaardigheden om een sterk team te smeden dat streeft naar uitmuntendheid. De projecten waar je aan werkt zijn gevarieerd, zowel in omvang als in complexiteit.


Wat worden je voorwaarden als Projectleider Bouw?

Het kiezen van de juiste baan kan best spannend zijn. Daarom help ik jou graag bij de sollicitatie procedure. Niet alleen ervaring, maar ook persoonlijkheid is erg belangrijk. Hierom willen wij jouw wensen graag matchen met de juiste job en organisatie. Met ons grote netwerk binnen deze branche, kunnen wij dit zeker realiseren. Uiteraard ben jij ook benieuwd naar wat jou te verwachten staat aan arbeidsvoorwaarden, hieronder som ik ze voor je op:

  • een salaris van €3800 tot €5200

  • ruimte voor eigen inbreng en genoeg vrijheid om je te ontwikkelen

  • telefoon en laptop van de zaak

  • maar liefst 40 vrije dagen

  • auto van de zaak

Wie ben jij?

Je bent ambitieus en vindt het leuk om een project tot een succes te brengen. Je beheert graag je eigen agenda en gaat voortdurend op zoek naar nieuwe interessante projecten. Binnen de organisatie krijg je hiervoor de juiste begeleiding en zijn er doorgroeimogelijkheden. Met deze begeleiding willen ze er voor zorgen dat jij het uiterste uit je zelf gaat halen. We vragen ook van jou een aantal competenties en vaardigheden:

  • een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde

  • minimaal 2-5 jaar werkervaring

  • je bent besluitvaardig

  • je hebt een groot probleemoplossend vermogen en bent stressbestendig

Wat ga je doen als Projectleider Bouw?

Als Projectleider durf je beslissingen te nemen en kijk je realistisch naar de doelstellingen die worden gemaakt. Je bent een teamplayer in hart en nieren en zorgt ervoor dat jouw team iedere dag gemotiveerd aan de slag gaat. In deze job heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden bij één van de projecten zijn:

  • je houdt goed overzicht in je werkzaamheden

  • je overlegt met opdrachtgevers en stakeholders

  • beheren en leiden van projecten waar je verantwoordelijk bent voor planning, kosten en kwaliteit

  • het vroegtijdig signaleren en oplossen van risico's

Organisatie

Ik vertel je graag meer over wat deze organisatie doet. Onze partner is een grote organisatie gespecialiseerd in mutatie- en nieuwbouwprojecten op gebied van utiliteit en woningbouw. Dit doen zij voor grote opdrachtgevers door heel Nederland. Onder de klanten van de organisatie bevinden zich o.a. overheidsorganen, gemeentes, ingenieursbureaus en (grote) aannemers. Deze organisatie heeft door jarenlange opgebouwde kennis en ervaring in huis om de meest complexe projecten op te pakken. Sterker nog, hier worden zij ook specifiek voor ingeschakeld.


Afdeling

Bij hen bevind je je te midden van een team van goed opgeleide en ervaren professionals, die beschikken over een brede kennis en vaardigheden. Je komt terecht in een omgeving die doordrenkt is met een gevoel van warmte en ondersteuning, waar collega's zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige prestaties en het behalen van optimale resultaten. Samenwerking staat centraal in hun bedrijfscultuur, waarbij ze een diversiteit aan perspectieven omarmen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. Het delen van kennis en ideeën wordt bijzonder gewaardeerd. Hun positieve en ondersteunende werkomgeving is een kernwaarde van het bedrijf, wat resulteert in een team van toegewijde medewerkers die langdurig verbonden zijn aan hun organisatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in