+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Schilder Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons kun je aan de slag als onderhoudsschilder of allround schilder. Je doet verschillende schilderklussen en kunt ook andere taken oppakken, zoals houtrotreparaties. Als je wilt, kun je doorgroeien naar een leidinggevende rol. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus en uitjes. We organiseren regelmatig gezellige evenementen, zoals barbecues. Kom werken bij ons familiebedrijf en ontdek jouw kansen! Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Of je nu een ervaren onderhoudsschilder bent of een allround schilder, bij ons is er ruimte voor beide. Je gaat aan de slag met algemene schilderwerkzaamheden en kunt ook betrokken zijn bij taken zoals houtrotreparaties, glaszetten en betonherstel. Als je ambities hebt om een team te leiden, bieden we daar ook mogelijkheden voor.


Ben jij het?

Als ervaren schilder kun je zelfstandig werken, zowel in teamverband als op individuele projecten. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en communiceert helder en vriendelijk met collega's en bewoners. Hoogtevrees is geen probleem en je hebt een rijbewijs.


Wat wij bieden

Je salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en takenpakket, met een bereik tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. Je kunt kiezen tussen wekelijkse of vierwekelijkse betaling en het type pensioenregeling dat het beste bij je past. Bij tevredenheid over je werkzaamheden is een vast contract mogelijk op korte termijn. Bij Faber houden we regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan en bieden we mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Met ons spaarsysteem verdien je punten voor cadeaus, uitjes en gereedschap. Ook organiseren we meerdere keren per jaar sociale evenementen, zoals barbecues en borrels.


Waar jij werkt

Je komt te werken bij een familiebedrijf dat zich al meer dan 70 jaar bezighoudt met totaaloplossingen voor vastgoedonderhoud. Sluit je aan bij ons moderne bedrijf en ontdek jouw mogelijkheden! Neem snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in