+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Schilder Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Als schilder in het onderhoud werk je aan het opknappen van huizen. Je dag is elke keer anders, met kleine klussen of grote projecten. Ervaring is belangrijk, en een rijbewijs is handig. We helpen je met een veiligheidscertificaat als je dat nog niet hebt. Je salaris hangt af van hoeveel je al weet en kan, en we kunnen praten over hoe je pensioen opbouwt. Als je goed werkt, kan je een vast contract krijgen. Ook krijg je punten voor leuke cadeaus en uitjes als je bij ons werkt. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder in het onderhoud ben je verantwoordelijk voor het renoveren van woningen. Van kleinere schilderklussen bij particulieren tot omvangrijke onderhoudsprojecten met je collega's, elke dag zal een nieuwe uitdaging bieden!


Ben jij het?

Met minstens 3 jaar ervaring en bij voorkeur een diploma op zak, ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Het hebben van een rijbewijs is een grote plus. Als je nog geen VCA-certificaat hebt of als deze is verlopen, kunnen we dit kosteloos voor je regelen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw ervaring als schilder bieden we een salaris tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand. Je kunt kiezen tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en ook het type pensioensopbouw is aanpasbaar naar jouw voorkeur. Bij wederzijdse tevredenheid over je werkzaamheden kun je snel uitzicht hebben op een vaste aanstelling. We streven ernaar dat je met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat en daarom houden we regelmatig contact om de juiste ondersteuning en opleidingsmogelijkheden aan te bieden. Als vakkracht bij Faber spaar je met elk gewerkt uur voor cadeaus, gereedschappen en zelfs volledige weekendjes weg! Tot slot ben je van harte welkom op onze jaarlijkse borrels en barbecues, waar je jouw collega's kunt ontmoeten.


Waar jij werkt

Al meer dan 125 jaar voert ons vastgoedonderhoudsbedrijf werkzaamheden uit in heel Zeeland en West-Brabant. Neem snel contact met ons op om al jouw mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in