+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Inside Sales Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

RINQ

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Ben jij net klaar met je studie en ben je niet bang om je mouwen op te stropen? Wil je graag alle ins & outs leren omtrent sales en daarnaast jezelf ontwikkelen direct impact maken? Dan is dit een unieke kans voor jou!

Jouw rol als Inside Sales

Over de jaren heen heeft deze organisatie een sterk platform opgebouwd met een fundament van kennis, expertise en de nieuwste technologieën. Als Inside Sales onderzoek je samen met het marketing- en salesteam de internationaal handelende MKB-markt waar potentiële klanten zich bevinden en leg jij het eerste initiële contact. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden ga je het gesprek aan met C-levels om leads te kwalificeren en ons platform en onze diensten te introduceren. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van een hoogwaardige pijplijn op basis van internationale transactievolumes waarbij je de Sales Executives ondersteunt bij het opzetten van de meetings.

In deze rol zal jij jezelf ontwikkelen tot een gelijkwaardige gesprekspartner op B2B managementniveau en bouw je kennis op van onze producten, de financiële sector en de uitdagingen van onze klanten. Door met verschillende bedrijven te spreken, leer je veel over de complexe uitdagingen van de internationale handel. Met deze kennis en ervaring zal je na plusminus een jaar doorstromen naar de functie van Sales Executive en verantwoordelijk zijn voor de gehele sales cycle van A tot Z.

Wat heb je nodig?

  • HBO werk- en denkniveau en affiniteit met de financiële sector

  • Goede communicatieve vaardigheden en zakelijk inzicht

  • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Je hebt een flinke dosis lef en ziet het als een uitdaging om met een nieuw platform en service de Nederlandse markt te veroveren. Je bent leergierig, ondernemend en een echte doorzetter om snel dingen eigen te maken. Je beschikt over het vermogen om tegenslagen om te zetten in kansen en in staat om de behoeften en problemen van elke individuele klant te benadrukken.

Wat bieden wij?

Je komt terecht bij een van de snelstgroeiende fintech scale-ups van dit moment en in een jong en ambitieus team in het centrum van Rotterdam. Naast een sterke aftrap van je carrière, krijg je;

  • Direct een vaste aanstelling

  • Een marktconform salaris van € 2540,- en een onbeperkte bonusstructuur op basis van je eigen prestaties. Gemiddeld kun je denken aan € 500 tot € 800 bovenop je vaste salaris

  • Een vergoeding voor je telefoon

  • Een volledige onboarding met buddy-programma

  • Fast track om binnen een jaar door te groeien naar Sales Executive

Het is een work hard, play hard-omgeving waar we elkaars successen en gebeurtenissen vieren en veel waarde wordt gehecht aan team spirit. Een omgeving waar je wordt getriggerd om uitdagingen niet uit de weg te gaan en waar nieuwe initiatieven erg worden gewaardeerd. Een plek waar je jezelf kan zijn.

Ben jij op zoek naar die vliegende start van je carrière en wil je bijdragen aan ons succes verhaal? Wij zien graag jouw CV tegemoet!

Solliciteren
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in